Kože Flip puzdro pre Huawei P Smart Plus Pro 2019 P Smart 2020 Z Mobilného Telefónu Flip Peňaženku Späť Zahŕňa Prípadoch 2021

€3.69


Materiál: High-grade dovezených materiálov Funkcie: Kartou Vrecko / Stojan Funkcia:360 Stupeň Ochranného puzdra Vzor:3 Typy PRE Mužov a Dievčatá Darčeky Telefón Prípade O Logistiky 1. Pokyny budú spracované včasné po zaplatení overenie,spravidla do Rýchlu zásielku do 1-3 pracovných dní ,okrem víkendu a sviatkov. 2. Skontrolujte prosím vašu adresu opatrne,uistite sa, že adresa je správne ,aby ste mohli prijímať zásielky .To je veľmi dôležité ,aby priateľ , nezabudni na to, ako budete platiť ! 3. ak ste si vybrali" Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ",potom musíte vedieť, že to nebude poskytovať informácie o sledovaní a dodať čas dlhší ako iný spôsob dopravy .ak ste chosed ,potom ste súhlasili, no sledovania informačná služba .ale nebojte sa príliš veľa ,to je lacné a spoľahlivé . 4. Ak ste nedostali vašu zásielku včas, prosím, kontaktujte nás. Budeme kontrolovať a rozšíriť ochranu čas pre vás, alebo odoslať, alebo vrátenie peňazí ,každé riešenie bude v poriadku. O Spätnú Väzbu 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím stráviť niekoľko minút, aby nám napíšte pozitívne 5 star spätnú väzbu ,vďaka vopred za vašu podporu . 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvoreného sporu. Sme tak ochotný a bude sa snažiť pomôcť vám vyriešiť nejaký problém,sme vážne predávajúceho,prosím dôverujte nám .

Štítky: prípade huawei, uag huawei prípade, Huawei, huawei p smart 2021 prípade kábel, prípade huawei p smart z, huawei p smart z, huawi p30, dubaj telefón, huawei p smart 2019 prípade kanál, 360 prípade huawei p40 lite.


( 2 Hodnotenie )

Počet