Robot Detektor identifikačný kód vtipné tričko mužov nová biela bežné homme cool geek tričko unisex

€6.35


Milí priatelia,Vitajte , PREČÍTAJTE si NAJPRV, PROSÍM,

1. Naše tričká sú Ázijské veľkosť . Prosím, pozrite si tabuľka veľkostí potvrďte svoju veľkosť .

2. Parametre výrobku je Pravdivo opísané

3. Všetky T-shirts sú Sublimačná transfer tlač,Žiadne lepidlo, bez trhlín, nikdy spadnúť po umytí.

4. Vždy sa môžete ma kontaktovať kedykoľvek.

5. Drop shipping pravidlá v dolnej časti stránky.

1. Milí priatelia, zákazníci po celom svete,tak prosím, zvážte dopravy čas na rôzne krajiny . ak chcete rýchlejšie,vybrať viac rýchlejšie prepravu spôsobom, môžete ma kontaktovať pre potvrdenie ktorý spôsob dopravy, je najlepší spôsob, ako.

a, to je trans vnútroštátnej doprave. Prostredníctvom veľkého počtu prevodov a 2-3 colnej kontrole, zvyčajne, náhrad z časovo obmedzená je 60 dní(Brazília 90 dní). Ak nie je politický alebo prírodných katastrof (štrajk, tajfún), môže byť predĺženie.

2. Ak nemá žiadosť, ja vyhlasujem, suma colného úprimne.

3. T-shirts sú ázijské veľkosť,prosím zvážte rôzne veľkosti v inej krajine, U. veľkosti S väčšinou potrebujú jeden veľkosť až, Európe veľkosť zvyčajne potrebujú 1-2 veľkosti až . všetci sú predávajúceho , väčšie rozmery je lepšie ako malá veľkosť.

4. prosím, informujte vášho zákazníka adresu opäť po manking objednávky. Nie som zodpovedný za vrátený tovar z dôvodu neúplnej alebo nesprávnej adresy.

5. Nechajte správu v poriadku, dajte mi vedieť, že je dropshipping objednávku.!!!!

6. Švédsko post oznámil, že od 1. Marca 2018, švédsky colné bude odvodu DPH na všetky mimo EÚ e-commerce položky (vrátane e-mail), príjemcovi (Švédsko DPH sadzba je 25% z hodnoty vyhlásenie), a nerozlišuje hodnotu tovaru. Okrem toho, ak je hodnota menej ako 150 eur, účastník musí zaplatiť ďalšie 7.5 Eur servisný poplatok švédskej pošty. Ak je hodnota nad 150 euro, príjemca musí zaplatiť 12.5 Eur servisný poplatok do Švédska príspevok.

Odporúča sa na potvrdenie colných vašich zákazníkov . Nie som zodpovedný za vrátený tovar z dôvodu odmietne kupujúci zaplatiť clo.

7. Verím, že Môžeme vyriešiť niečo dobrá komunikácia.

Štítky: robot hračka, micro bit robot, geek tričko, geek, geek tričko, pán robot, blbecek tričko, hacker tričko, linajkované kockované košele, mandarin t tričko.


( 1 Hodnotenie )

Počet