Nové MTB Cyklistické Topánky Mužov Profesionálna Cestná Cyklistika Topánky Self-locking Ultralight Požičovňa Tenisky Vonkajšie Horský Bicykel Topánky

€22.19


Nové MTB Cyklistické Topánky Mužov Profesionálna Cestná Cyklistika Topánky Self-locking Ultralight Požičovňa Tenisky Vonkajšie Horský Bicykel Topánky

Upozornenie: 1.Cyklistické Topánky, Materiál: Kožené Hornej, TPU+Nylon Syntetický jediným. 2.Pedál Kompatibilita: Cyklistika topánky sú unisex, vhodná pre horskú cykloturistiku a cestnej cyklistiky. Kompatibilné s 2 alebo 3 skrutku zarážky/pedál systémov vrátane Vzhľad Delta, prepäťové ochrany, prepäťové ochrany-R & SPD-SL a stacionárny bicykel. 3.Priedušnosť&Stability: Na unibody konštrukcia a kožené hornej zlepšiť priedušnosť a stabilitu cyklistické topánky, poskytne vám maximálne pohodlné nosenie skúsenosti. 4. Rýchle Nastavenie: Road Cycing Topánky s dvojitým rotujúce pracky vzory, rýchle nastavenie, ľahké nosenie a vzlietnuť, a ponúkajú najväčšie upevňovaciu silu a bezpečnosti. 5. Trvanlivé Jediným: Bicykel Tenisky podrážka je vyrobená z TPU+nylon zápas s exkluzívnym Anatomické Arch, pre optimálnu trakciu v behu pasáže a viac bezpečnosti pri zadávaní pedála. 6. Super Rýchla Cestná Cyklistika Topánky: SPD Kopačky už nainštalované! 7. O Bicykel Veľkosť Topánok: každá krajina používať rôzne veľkosti, štandardu, prosím prečítajte si naše veľkosť grafu pred kúpili a prosím vyberte si veľkosť, iba podľa dĺžka nôh, ak sú akékoľvek pochybnosti o veľkosť, prosím, kontakt so zákazníkom služby. 8.Každý výrobok má obrázok close-up fotografiu jediný. Prosím, kúpte si ju podľa potreby. Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na zákazníka. Upozorňujeme, že gumové jediný sa nedá odstrániť. 9. Balík obsahuje: 1 páry cyklistické topánky + jedna sada zarážok. Gumy štýl je vhodný pre bežné jazda na bicykli, a zarážok, nemôže byť nainštalovaná, takže ak si kúpite gumy, kopačky nie sú zahrnuté.

PACKAGE(paquete)

Používame vysoko kvalitné bublina stĺpec balenie topánky, aby sa zabezpečilo, že topánky vám nebudú vylisované a poškodené počas prepravy.

Štítky: topánky shimano muž, storag košík, teniska rýchlosť, požičovňa časti veľké, somar obuv muži, mesto, horský bicykel, cubrebotas ciclismo, vysoká športová obuv mužov, bicykel mtb, obuv ženy.


( 4 Hodnotenie )

Počet