Expresná Doprava CeYear 81A Reálne 6-Motory Vojenskej Vysokej kvality, efektívnosti nákladov Optického Vlákna Fusion Splicer 5-farby voľby

€790.63


Vitajte Prekvapenie--> Kliknite na " nasleduj Ma "získať iné ďalšie 1% zľavu :D Užite si o _O

UPOZORNENIE:

1.Kupujúci je zodpovedný za cla a miestne dovozné dane atď. Ceny tu nie zahŕňa určenia poplatok kupujúceho strane.

2.Dôležité!!! Vážení Brazília zákazník, prosím zanechať váš CPF alebo CNPJ číslo, po zadaní objednávky.

3.Krajiny ako Brazília, Mexiko: E-paketové a Čína Príspevok môže byť doba dodania okolo 20-90 dní.

4.Tps: Všeobecné alkalické AA batérie sú už vybavené stroj, vyhnúť batérie dodávka čaká na colnej kontrole.Uzavreté lítiové batérie, bude odoslaný ako účtujú položky, colné čaká riziko stále existuje a prosím, trpezlivo čakať.Ďakujeme za pochopenie.

Doprava zadarmo CeYear 81A Reálne 6-Motory Vojenskej Vysokej kvality, efektívnosti nákladov Optického Vlákna Fusion Splicer 5-farby voľby

PREHĽAD PRODUKTU

6481 Optického Vlákna Fusion Splicer je malá veľkosť optického vlákna splynutia splicer, ktorý sa používa hlavne pre fúzie a ochranu spoločného komunikácie vlákien. Bohaté funkcie a ultra-low spájať strata, aby splicer prispôsobeného vlákniny spojov v rôznych prostrediach. Je vybavený malé rozmery, nízka hmotnosť, vysoká spoľahlivosť, väčšej ochrany životného prispôsobivosť, odolný proti prachu, vode odolný a nárazuvzdorný. Viac fusion režimy a vykurovacie režimy sú k dispozícii na splnenie diverzifikované zákazníkov požiadaviek. Vlákno nakladanie pohodlnejšie a presné vďaka keramickým V-drážky s vysokou presnosťou, ktorá je pre jednoduché čistenie a údržbu. Je splicer je schopný dual-smerový fusion. Monitor je dotykový displej prináša čerstvé navrhnuté grafické rozhrania, ktoré sú jednoduché na ovládanie. Modulárny zásuvné lítium-iónová batéria veľká-kapacita zabezpečuje dlhú dobu oblasti činnosti. Auto prostredie kompenzačný systém výrazne zlepšuje prispôsobivosti splicer do nepriateľského prostredia, tak, že low-loss spájať môže byť zhodovali v rôznych prostrediach.

FUNKCIE A FUNKCIE

· Malé rozmery, nízka hmotnosť

· 7s rýchlo spojov, 15s vysoko efektívne vykurovanie

· 20 krát obrázok, zväčšenie, 5mm istenie pre ultra-short štiepiť dĺžka

· 300 skupín spájať režimy, 100 skupiny vykurovacie režimy, 10000 skupiny fusion záznamy /64 obrázkov skladovanie

· Keramické pätky, keramické V-drážka, all-in-one zariadenie

· Dual-smerový poistky, automatické poistky, inteligentný zmršťovacej

· USB a SD karty rozhranie, automatická aktualizácia U diskov

· Vstavané modulárny lítium-iónová batéria, aspoň 220 počty spojov a vykurovacích cyklov

· GUI (grafické používateľské rozhranie) a dotyková obrazovka, vhodné pre prevádzku

· Odolný proti prachu, vode, nárazuvzdorný, väčší prostredie adaptability

Malý a ľahký

Malé rozmery a nízka hmotnosť, je splicer je ľahko prenosný a môže byť výťahu jednej strane.

1.7 kg bez batérie

Odolný voči vode, prachu odolný, nárazuvzdorný, väčší prostredie adaptability

Spĺňajú požiadavky IP52

All-in-one fixer

All-in-one zariadenie spĺňať fusion požiadavky viacerých optických vlákien, kábliky a gumy-izolované vodiče s obklady priemerom 80 ~ 150µm.

Grafické rozhrania a dotykový displej

6481 využíva úplne nové GUI a dotykový displej dizajn. Prevádzkovatelia môžete nastaviť splicer a spoznať relevantné informácie na to jednoducho a priamo grafické rozhrania.

Inteligentný zmršťovacej

Na detekciu jednotka je zakotvený v ohrievači. Vykurovanie funkcia bude k dispozícii len vtedy, keď ochrany rukáv je kladený na kúrenie, aby sa zabránilo nešetrné zaobchádzanie.

Zásuvné lítium-iónová batéria veľká-kapacita

Vstavaný zásuvné lítium-iónová batéria veľkú kapacitu, môže prijať pracovné dopyt trvajúce celý deň (typické 220 počty spojov a vykurovacích cyklov).

Keramické V-groove a keramické pätky

Keramické V-drážky s vysokou presnosťou vám prináša pohodlné a presné umiestnenie optických vlákien a umožňuje jednoduché čistenie.

Puzdro

Účtovná prípade je román v dizajn a nízku hmotnosť, má vstavaný kompaktný pracovný stôl. Otvorte alebo zatvorte kryt môže premeniť ho na pracovný stôl.

TYPICKÉ APLIKÁCIE

6481 Optického Vlákna Fusion Splicer je kompaktné zariadenie nasadenie dizajn ergonómia, ktorý poskytuje pohodlné ovládanie a praktické púzdro. Podujatie veľmi krátke vlákna môžu byť zostrihané ľahko. Je schopné výstavba a údržba optických vlákien line projektov (vrátane batožinového priestoru), na núdzové opravy, výroba a testovanie optických vlákien zariadenia a výskumu a štúdia v ústavoch.

Štítky: optické splicer, handričkou maska na ústa, čepeľ fusion, fitel s178, feeder ryby, Vlákno fusion splicer, digitálny fólie tlačiareň, 5 palcový displej, nohavičky prepravné náklady, náklady mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet