Crystal Puzzle Kus Autizmus Kúzlo Prívesok Pre Náramky, Náhrdelníky, Náušnice, Takže Autistické Doplnok Pre Zvýšenie Povedomia

€2.75


Položky : Crystal Puzzle Kus Autizmus Kúzlo Prívesok Pre Náramky, Náhrdelníky, Náušnice, Takže Autistické Doplnok Pre Zvýšenie Povedomia

Jemné alebo Módy : Móda

Prispôsobiť :Prijateľné

Použitie: Diy Šperky Robiť

Ostatné farba crystal k dispozícii ,všetky špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás slobodne ,vďaka ! Spôsoby Platby :

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Escrow prostredníctvom Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , a Bankové Prevody . Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Balenie Podrobnosti:

Každý kus je packeged pomocou funkcie opp v taške, a každý objednávky je zaslané pomocou Bublinkové obálky alebo viacvrstvové papierové . Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne na každý zákazníci. Prepravné Údaje:

Spätná väzba:

Dobrý deň, priateľ! Ak ste spokojní s tovarom a našich služieb,Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek .

Ak máte nejaké otázky o tovar ,prosím neváhajte a kontaktujte nás, aby nám pomohli vyriešiť pred tým,než ste sa uistiť, aby nám negatívna spätná väzba.Ďakujem.

O nás:

Sme priami továreň v YIWU Čína ,známy ako komodity raj pre zákazníci ,naša spoločnosť je povolanie výrobca najviac módne doplnky a šperky.

V súčasnosti ,dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first ,forge vpred" a princíp zákazník najprv ,poskytujeme našim klientom kvalitné služby .Vynikajúca kvalita a rozumné ceny sú naše hlavné výhody ,takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu . Produkt Procesu

Inventár

Štítky: autizmus náramok, autizmus mama, kúzlo autizmus, autizmus prívesok, povedomie o rakovine kampaň, autizmus šperky, autizmus korytnačka čaro, povedomie o rakovine ľudí, autistické muž, sledujte autizmom.


( 0 Hodnotenie )

Počet