1 ks Japonskom štýle,Šťastie, mačka mince kabelku,mince tašky,Zero, Peňaženky,Japonské kimono textílie mince taška 8 štýlov monederos

€3.23


Zásielky: *Výrobky sa dodávajú do 2-3 pracovných dní po vašu platbu * Zvyčajne to trvá 15-25 dní dodávky v závislosti od vašej oblasti. To môže trvať dlhšie, počas dovolenkovej sezóny a Vrchol čas * Ak potrebujete Rýchlosť, Ems/FedEx/DHL/UPS/TNT je tiež k dispozícii s možnosťou lodné náklady. Dodacia lehota je cca 4-7 dní v závislosti od vašej oblasti * akceptujeme Drop shipping. Drop shipping údaje ako adresa a príjemca by mal byť písaný v poradí, ktoré ste zadali v našom obchode *v Prípade neočakávaných príjmov sa účtuje na vaše miestne zvyky, je kupujúci zodpovednosť za rukoväť. Zmiešané objednávky je k dispozícii v našom obchode, že si môžete vybrať niekoľko rôznych produktov a dať ich do Nákupného Košíka. Niekedy dostanete zľavu pri celkovej hodnote do určitej sumy. Platobné a Bezpečnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a Bankový prevod, atď. Akceptujeme iba ESCROW platbu cez www.tantra-egypt.sk, ktoré je bezpečné pre obe kupujúcim a predávajúcim. Spätná väzba Vaše 5star pozitívna spätná väzba je vysoko cenený.Ak máte akékoľvek otázky, alebo nevyhovujúce po získanie produktov,prosím neváhajte nás kontaktovať, sme vám vždy byť aktívny v komunikácii riešenie,vďaka.

Štítky: kimono ženy, nula 8x, cat wallet ženy, ventilátor šťastie, mačka, kabelku mince keychain, lepim, roztomilý peňaženky, mince taška, peňaženka ženy, mačka mince kabelku.


( 1 Hodnotenie )

Počet