Vertikálna Os Veterných Turbín Model trojfázového permanentným Magnetom Generátor veterný Mlyn Hračka Nočné Svetlo, Takže DIY Displej

€34.73


modname=ckeditor

Len DC patria 6pcs usmerňovač diódy . AC nie je potrebné usmerňovač diódy

Parametre výrobku:

Názov produktu: Vertikálne veterné turbíny model

Výrobok výška: 420mm

Čepeľ dĺžka: 250 mm

Základný priemer: 90 mm

Rotácie priemer: 220 mm

Menovitý výkon: 20W

Napätie: 1-20 v

Hmotnosť výrobku: o 690 g

Prijíma trojfázový permanent magnet synchronous generator, bez uhlíkových kief, a vysiela trojfázový STRIEDAVÝ prúd. Dno odchádzajúce linka je tri-drôtu, a LED môže byť osvetlená jemne tlačí vietor čepeľ. Ak je potrebné previesť do jednosmerný prúd, môžete mu dať 6 usmerňovač diódy a filtračný kondenzátor ako darček.Spodnej hliníkovej zliatiny držiak s otvory pre skrutky je vhodný pre inštaláciu a fixáciu. Čepeľ lúč prijíma hardvéru, lisovanie s cieľom zabezpečiť pevnosť.

Čepeľ prijíma PVC populárny dizajn, vysoká konverznú účinnosť, odolnosť voči korózii, uv odolnosť, generátor hriadeľ s pevnou prírubou, aby zabezpečili presnosť a úroveň, zvyšok dielov pomocou 3D tlače výroby.Naozaj vietor štart.To môže byť použité na interiérové dekorácie, vedecký experiment a výroba modelov.Výška celý stroj je 420mm, vzdialenosť od okraja ventilátor kotúča osi je 105mm, rotujúce s priemerom 220 mm, dĺžka čepele je 250 mm.

Pretože veľkosť je príliš veľký, nie je vhodné na balenie, nože sa rozbalený a dodáva, po prevzatí tovaru, môžete priamo otočením skrutky.

Vyššie uvedené sú všetky doplnky a časti vertikálne veterné elektrárne model Existuje 6 druhov časti, súčasti a príslušenstvo pre tento produkt. 1. Častí. Skrutky a matice, diódy a pod. 2. Základne. 3. Pádlo svorka, dve horné a dolné kusov, vybavená s prírubami. 4. Držiak žiletky. 5. Generátor hlavné telo a hriadeľ.

6. Blade (PVC materiálu).

Po prvé, sme najprv nainštalovať "žiletky" do "buničiny clamp", ako je zobrazené na Obrázkoch 3 a 4 uvedených vyššie; skrutky sú tri dlhších v časti vaku a zodpovedajúce orechy. Vonkajší koniec "žiletky" tváre príruby, tak neinštalujte ho hore nohami! Obrázky 3 a 4 sú nainštalované obrázky! Druhým krokom je inštalácia čepele. Na mieste, kde čiara je vyhotovená v otvoru pre skrutku na Obrázku 3 je smerom nahor. Všetky 3 kusy majú priamok. Nechcem sa tváriť, že to! Obrázok je skrutka a matica; Každý fanúšik kotúča je vybavený dvoma skrutkami. Matica je nainštalovaný na zadnej strane kotúča! Po inštalácii, je tvar Obrázok 4! Teraz je posledný krok, prvý upevnite základňu, a dolný koniec generátor hriadeľa.

Potom nainštalujte inštalovaná čepeľ telo na hornej hriadeľ z generátora.

Všimnite si, že tam sú dve malé Kimi skrutky na príruba Obrázok 4), ktorý musí byť dotiahnuté, alebo budú voľnobehu keď sa otáča!

modname=ckeditor modname=ckeditor

Štítky: tesla generátor elektrických, magnet neodýmu, w veterný mlyn, 150kva generátor, príjem turbíny, trvalé magnete generátor, 380v alternátor, deisel generátor, vietor vody generátor, veterný mlyn generátor urob si sám.


( 1 Hodnotenie )

Počet