160X100cm Lesk Geometrické Línie Tlač Tylu Textílie pre Dievčatá Šaty Princezná Šaty Ručné DIY Oblečenie, Dekorácie Textílie

€2.43


[Product Name] Farebné geometrické línie Oka Textílie

[Predaj Metóda] Jednotková Cena Jedného Metra, a To Je Predávaný podľa Meter. Ak Potrebujete Prispôsobiť Spracovanie Ôk Panelu Stlačením Môžete nájsť Obchodník.

[Vlastnosti produktu] Textílie Základnej Textílie Je Nylon Šifrovanie Americký Gázy, Priadze Kvality Je Mäkká a Jemná, Priadze Počítať, Je Tesný, v Hornej časti Priadza Je Žehliť s Farebnými Päť-Špicaté Hviezdy, Vzor Je Svetlé a Jasné, a To Nie Je Ľahké Spadnúť a Poškodiť.

[Šírka výrobku] 1,60 m.

Veľkosť: 160 cm*1meter

1 kus = 1.6 * 1 meter

2 kusy 1.6 * 2 metre

3 kusy 1.6* 3 m

a mnoho ďalších......

Nechcem znížiť mnohé kúsky dohromady

[Výrobku Použite] 1. Látky na dámske Módne Šaty a Iné Odevy; 2. Dekorácie pre Odevné Doplnky, ako pokrývku hlavy, Čela, Kvety, Atď.; 3. Pozadie Dekorácie, ako sú Fáze Dekorácie, svadobné Dekorácie, Obrus Dekorácie, Záclony a Ostatné Interiérové Dekorácie; 4. Takže Hračky, Bábiky, Pokrývku Hlavy Vlasové Doplnky, Remeslá, Remeslá; 5. Iné Použitie, Ktoré Je Potrebné Gázy Embellishment, Atď.; 6, streľba Rekvizity Dekorácie, Atď.

Drahý priateľ:

Ak sa rozhodnete, logistika, prosím, pozrite sa na prepravnom čas a sledovanie informácie. Pretože niektoré z nich sú untrackable.

Napríklad:

1.Untrackable spôsob dopravy:"Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus"."Correos Ekonomiky"."Royal Mail Ekonomiky".4PX Singapur Post OM Pro".atď.

(Bežne dodanie je o 60 dní, ak sú v naliehavo potrebuje, prosím, vzhľadom predtým, než si objednal.)

2.Ak ste v naliehavo potrebujú produktu, láskavo prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail, www.tantra-egypt.sk Štandard Premium prepravy alebo iné express, ako je DHL,EMS,UPS a pod.

3.Ak ste súhlasíte s našimi dodacia lehota, prosím neotvárajte spor ľahko, vaše pochopenie je vysoko cenený.

4.Žiadny problém, splnili ste sa radi riešiť.

Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky o dropshipping a veľkoobchod, prosím, neváhajte kontaktovať nás,

chceli by sme vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah s vami.

Váš súhlas je náš pohyb urobiť lepšie. Veľká vďaka za vašu podporu.

S prianím

Štítky: ručne vyrobené kovové, vytlačené tylu sukne, snowflake crystal tylu, svadobný stôl sklenené dekorácie, hnedé svadobná výzdoba, memopad rose gold, veľkonočné materiál, textílie naprostej, lemovaný lesk šaty, sequin priadza.


( 3 Hodnotenie )

Počet