Wifi Smart Home hlavným vypínačom, pomocou jedného tlačidla power-off istič, Inteligentné Automatické opätovné bližšie Diaľkové Ovládanie S Phone

€5.54


Spec:

Prevzatie APLIKÁCIE

Adnroid APLIKÁCIE: E-WeLink-2.1.13.apk

Podporu IOS mobil tiež môžete vyhľadávať "e-welink" v App store na nastavenie nej;

Podporu IOS mobil tiež môžete vyhľadávať "e-welink" v App store nastavenie je na anglickej verzii;

WIFI ovládanie modelu, nie je potrebné, aby program. Bez ohľadu na to, kde ste, stačí stiahnuť APLIKÁCIU na pripojenie wifi a ovládanie cloud. Funkcia:

Inteligentná úspora energie: Wifi ističe robí všetky domáce spotrebiče /farmy zavlažovacie systém/office svetlá/továrne zariadenia smart, tak dlho, ako váš telefón má sieť, môžete na diaľku zapnúť alebo vypnúť vaše prístroje kdekoľvek a kedykoľvek. A nastavením načasovanie plány pre svoje spotrebiče, môžete udržiavať bezstarostný život.

Jednoduchá inštalácia pripojenie: App eWeLink umožňuje ovládať vaše zariadenie ľahko. Tu si môžete stiahnuť iOS verzie v App Store a Android verzia v Google Play.Tam je kľúč k zdieľať funkciu, a môžete ovládať jeden prepínač s členov rodiny alebo priateľov, v rovnakom čase sonoff prepínač.Tieto zariadenia môžu pracovať s Google Hniezdo & Alexa

Mobil ovládanie:Mobilný telefón, diaľkové ovládanie spätnej väzby v reálnom čase aktuálny stav elektrického zariadenia (zapnuté alebo vypnuté),Nastaviť čas automaticky zapnúť a vypnúť,WIFI a mobilné telefóny môžu byť manipulované, pohodlné, pri zachovaní manuálne ovládacie tlačidlá.

Ovládanie vášho zariadenia s APP. Mobilný telefón môžete ovládať viacero zariadení,alebo prístroj Môže byť tiež strážných s množstvom mobilných telefónov

ochrana proti preťaženiu a skratu ochrana

viac napätia a under voltage protection

Impulz vydržať napätie 6000V

Menej fázy ochrany

Dodanie detaily-Budeme odoslanie 90% z vašej objednávky(y) do 48 HODÍN, akonáhle sa vaša platba je prázdny.: -Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z RUSKA, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) -Doprava bude na celom svete prostredníctvom Cainao/ePacket/Čína Príspevok Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a dá vám riešenie. -V prípade, že objednávka nebola prijatá na viac ako 45 dní, prosím, kontaktujte nás, budeme kontaktovať doručenie a vyriešiť to. Za viac ako 60 dní, vrátime vám priamo, bez ohľadu na to, či tovaru bude aj naďalej byť doručené. Záruka : -1 rokov výroby záruky; -Chybné problém by mal byť predložené v lehote do 10 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody by mali byť predložené do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný. Kontaktujte nás: -My zvyčajne odpoveď do 3 hodín, nie viac ako 24 hodín na odpoveď. - Ak máte akékoľvek otázky, prosím, obráťte sa s nami, a my vám ponúknuť pomoc, aby ste čím skôr. -Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím neváhajte a kontaktujte nás.-Ak potrebujete, aby viac položiek(≥100KS), poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Mohli by sme ponúknuť nejaké extra zľavu. Spätná VÄZBA: -Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. -Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my vám ponúknuť pomoc, aby ste čím skôr. Prosím, dajte nám 5-star rating pozitívnu spätnú väzbu, vďaka vopred~ vezmite Prosím na VEDOMIE: -Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. -Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). -Pre našich zákazníkov z Brazi /India: ak sa rozhodnete, žiadne rýchle dodanie(EMS/DHL), prosím zanechať váš CPF číslo/ID Kartu dokumentu, kópie tak, aby zabezpečili, že naša dodanie normálne.

Štítky: metra príkon, schneider electric 3, hlavný vypínač, automatu wifi, batéria hlavný vypínač, circuit breaker, drôt istič, wifi ističe, istič ewelink, kwh wifi.


( 1 Hodnotenie )

Počet