Kimring Satin Kosti Čipky Steampunk Sexy Korzet Bustier Kostry Hornej Korzet Overbust Corselet Korzet pre Ženy

€13.91


Táto Móda Vykostené Overbust Korzet Funkcie: Hnedá predné Prekryté s Čiernymi Očkami, Zdobené Čiernymi Pruhmi a Kovové Krúžky, Krajky-up Späť, Vyhovujúce Black Belt (Nohavice Nie sú Súčasťou). Značky: Kimring Funkcia: Čipky Späť Parameter: Štýl Pružné Slim Umývanie Upozornenie: Kolokačných: Veľkosť S M L XL 2XL Pás (cm) 60-62.5 64-66.5 68-70.5 72-74.5 76-78.5 Pás (palce) 23.5-24.5 25-26 26.5-27.5 28-29 29.5-30.5 . Prosím, pozri vyššie uvedené detail veľkosti grafu pred objednávky. Ručné meranie môže existovať 1-3 cm rozdiel.

. Skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na spôsobené mnohými faktormi,

ako je napríklad jas monitora svetlo a jas.

Autor Tím:

Kimring Dizajnér Tím zamerať na international fashion korzety, cosplay kostýmy atď, iskra, dizajnové inšpirácie je zlúčiť módne, klasické a tvarovanie dokonale, ukazuje krásu ženského tela. Výroby:

Továreň založil v roku 2008 a má viac ako 200 pracovníkov teraz,a OEM pre známych značiek rokov.Sme vitajte veľké množstvo objednávky. Fotografie Tím:

Chelsea, Barbara, Lydia a Vicky, sú najvyššie medzinárodné módne model, a pomáhajú nám veľký zachytiť umenie dizajn a ukázať reálne funkcie.James Wang, náš fotograf, blázon o našich top profesionálne štúdio. Sklad:

Máme veľký sklad ako v Číne a USA a ruskej warehause môže byť čoskoro k dispozícii. Vzhľadom na hornej správa počítača a ERP systému, môžeme zvládnuť viac ako 2000 objednávok za deň jednoducho. Dobrou správou je, že všetky naše skladové začiatkom waring systém zabezpečiť stabilné zásob pre Kvapka Loď a Veľkoobchod.

Štítky: muži steampunk, sklo steampunk, telo korzet steampunk, korzet fialová steampunk, steampunk žena, patchwork žena, bustier top, kurta žena, korzet rock steampunk, muž korzet steampunk.


( 1 Hodnotenie )

Počet