Deti Playmobile Dart Popruh Pištoľ Hračka Zbraň, Pištoľ Nerf Súpera Electri Automobil Pohybuje Strieľať Cieľ Dieťa Airshot Hra Pre Dieťa

€8.59


Žiadna Zbraň vezmite Prosím na vedomie, pretože zbraň nemôže byť dovolené, aby sa poslal von do vzduchu express,ostatné je Žiadna Zbraň v hover targer balíka. Zbrane sú citlivé tovaru a pašovaniu! ktoré nie sú dovolené, aby sa selled!

[Nový Verzia Snímania Digitálny Cieľ] Vyzýva

NOVÝ Dizajn, O-Off, I-O / statickom režime, II-na / spustený režim. 3 ciele, 2 režimy, Hd LCD display, elektrický pohon, vľavo a vpravo, obojsmerný pohyb, elektrické vrátiť skóre cieľ. Zábava pre cieľ praxi a ďalšie výzvy,Ideálny pre Nerf N-strike Elite Series, Nerf Mega Série, a Nerf Súpera Série zbrane

【Beží Ciele Streľba Na Nerf] Vyzýva

Keď dynamický režim zapnutý, ľavej a pravej jazdcov začne pohybovať. Ak ste hit všetky 3 ciele v rámci 20 sekúnd, bude vám víťazstvo, a to bude mať víťazstvo zvuk a zadajte druhé kolo. Druhé kolo je načasovaný 15 sekúnd, ak budete hit 3 ciele v stanovenom čase, môžete vyhrať, a začať znova. Zlyhajú, ak ste dont hit 3 ciele v určenom čase, a to bude znieť ako zlyhanie.

【Automatický Reset,Ľahko Ovládateľný] Vyzýva

Keď sú všetky Tri ciele, ktoré majú byť tlačené nadol, prístroj sa motor rozbehne a tri ciele sa automaticky začínajúce až postupne po 3 sekundách. Obnovenie cieľ prilákať deti pokračovať v streľbe dosahovaní cieľov a udržať streľba hra zábava.Streľba cieľ je veľmi jednoduché dať dohromady a jednoduchý pre deti, aby mohli fungovať.

【Non-Stop Zábavy] Vyzýva

Streľba cieľ sa bude pohybovať na trati,môžu vykonávať Rýchle tempo trik zábery a rozvíja hand-eye koordináciou.Spustiť

【Vysoká Kvalita Zaručená] Vyzýva

Prekvapenie darček pre deti na narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania, alebo akékoľvek iné dovolenku.Chceme, aby si bola šťastná! Poskytneme vám vrátenie peňazí ak nie ste ich rád.

Ďalšie Ciele

Štítky: drevené hračky, hra, electr skúter, dosková hra, pištoľ nerf, hunt prak, basketbalovú loptu, pištoľ hračka, playmobil pôvodu, funko pop.


( 2 Hodnotenie )

Počet