5 ks Veľké Malé Stredné Opakovane Bambusové drevené Uhlie Menštruačné Pad Priedušná Žena Handričkou Pad Hygienické Podložky Pre Rôzne Obdobia

€6.36


5 KS bambusové drevené uhlie mesntrual podložky

Z vrstva: nepremokavé okres pul V strede: mikrovlákna Vnútorné: bambusové drevené uhlie Veľkosť: 3 veľkostiach, ktoré sú k dispozícii pre rôzne obdobia. Veľkosti S - 18*18 cm veľkosť M - 18*25 cm veľkosť L - 23*28 cm Funkcie: 1. nepremokavé okres pul pre vonkajšie, č obávať o únik 2. multi vrstvy, s dobrou absorbancia 3. rôzne veľkosti, vhodné rôznych období, na každodenné použitie, nočné použitie, svetelný tok alebo ťažké prietok 4. Jednoduché umývanie a čistenie strojom 5. Organické bambusové drevené uhlie textílie againest pokožky priamo, cítiť pohodlne 6. chrániť vaše bielizeň, zatiaľ čo zostávajúce DISKRÉTNE, FLEXIBILNÉ a SUPER POHODLNÉ 7. umývateľný a opakovane použiteľné. ecofriendly, enonomical, životného prostredia, trezor peniaze

** VÝROBOK**

1. Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. 2. Všetky veľkosti sú pre referenčné účely. 2~3 cm údajov chyba je povolené. Ďakujeme za pochopenie.

** DOPRAVA **

1. Zabezpečíme prepravy podľa vašich Escrow adresu. Uistite sa, že váš podrobné adresu a úplný názov sú absolútne správne. 2..To zvyčajne trvá asi 12~60 dní za tovar prichádzajúci Prostredníctvom Čína air mail, Niekedy by byť dlhšie z dôvodu zlého počasia alebo strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, ak nechcete prijímať položky na čas. Ďakujeme za pochopenie.

** Spätná VÄZBA **

Ďakujeme za pozitívne ohlasy a budeme reagovať na vás, ako dobre. Ak nie je spokojný, alebo máte nejaké problémy, prosím, kontaktujte nás v čase, sme radi, že si láskavosť. Vďaka.

Štítky: anjel menštruačné pad, podložka myši, robosuck, zberateľ menštruačné, klin hlavu, textílie menštruačné pad, umývateľný menštruačné pad, pohár menštruačné, activ uhlíka, Uhlie.


( 2 Hodnotenie )

Počet