Dieťa Kŕmenie Silikónové Dosky Deti Misy & Lyžica Set BPA Free Jedál Riad Cartoon Tvar Deti, Dieťa Dosky Dieťa Produkt

€6.33


Predajné Miesto

Názov značky:Poďme urobiť Tvar:Karikatúra, zviera Položka 1:Baby jedál bambusu Položka 2:detské jedlá pre hry Položka 3:Deti bambusu jedál Položka 4:Dieťa kŕmenie misa Bod 5:Detská výživa doska Položka 6:Detská silikónová miska Bod 7:Detská sada Riadu Materiál:Bambus/silikón Vekové Rozpätie:0-10years Package:Štyri-dielna sada Pohlavie:Unisex Prijať:Dropshipping,Veľkoobchod Čistenie tip: je to To isté spôsob čistenia ako bežné riad. Podpora umývačka riadu, odporúča sa umyť a dať ju do dezinfekcia skriňa na dezinfekciu Funkcia: Tento produkt je hlavne používaný na kŕmenie vášho dieťaťa. Kresleného tvaru bude priťahovať detskú pozornosť a nechať dieťa pádu v láske s jedlom. Každý dizajn je ergonomický. Navyše, materiál z bambusových vlákien sa používa, ktorá je veľmi ľahká a môžete uplatniť schopnosť dieťa jesť sám.

FAQ

Otázka:máte certifikát na zubný gél produkty?

A: Áno, vážení, Naša a silikónové produkty: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Austrálsky Štandard Certifikát......

Otázka:Ako dlho trvá pre zásielky, ktoré majú byť prijaté po pozemok je odoslaný?

Odpoveď: DHL/ UPS/ Aramex o 8-10days. Fedex o 3-5days. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava o 25-45days. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus asi 45-60days.

Otázka: máte továreň?

A: Áno, vážení, Máme väčšina profesionálnych zubných želatína tím v Číne, a sme dizajn a predaj vlastných produktov. A akceptujeme prispôsobené produkty, ako sú značky, sanita, baby, prispôsobenie, prispôsobenie produktu prispôsobenie...

Značka Príbeh

Poďme Urobiť, je profesionálny značky baby teether vo svete. Máme vlastnú továreň a dodávať veľké množstvo wholesales. A máme profesionálny vývoj a dizajn tím na svete, s počtom produktov patenty a autorské práva. Na Jimmyho Hu store teraz je JEDEN TOP v priemysle a podporuje veľkoobchodníkov a maloobchodníkov. Komplexný servis vyrieši akýkoľvek zákazníkov problémov. Zároveň spoločnosť poskytuje exkluzívne predajných kanálov pre VIP zákazníkov, a na mieru navrhnuté, oznámiť a iné VIP zákazník špeciálne služby.

Popredajný servis

Ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte zákaznícky servis, sme sa vyriešiť problém pre vás v čase.

Štítky: bambusové jedlo, sady baby jedál, metal baby doska, deti riad, deti riad deti, deti doska, dieťa vidlica, fancy dieťa dosky, dávka dieťa kŕmenie, doska.


( 4 Hodnotenie )

Počet