2019 Hot Predaj Unisex EVA flatfoot Protetických arch Protetických stielka zmierniť tlak vzduchu pohyb tlmenie insole

€5.28


2030179501552166 najpredávanejších USA $ 18.46 / USA $ 29.89 / USA $ 10.99 / USA $ 15.89 / USA $ 19.56 / USA $ 19.89 / USA $ 19.86 / USA $ 17.06 /

Všetky obrázky sú prijaté v druhu, každý nastavenia monitora , farba budú odlišné , v snahe získať druh prednosť

Pohlavie: Unisex

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Veľkosť: môžete znížiť topánky pad podľa vašich topánky veľkosť.

Veľkosť 10:25.5-28 cm, Vhodné topánky veľkosť: 8, 8.5, 9, 9.5, 10

Veľkosť 5 :22.5-25 cm Vhodné topánky veľkosť: 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5

>>>>>Spätnú väzbu

-Vážení zákazníci, ďakujeme za vašu láskavú spoluprácu s nami, ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

-Prosím e-mail nás alebo telefonicky nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme riešiť prípadné problémy uspokojivo.

-Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi vítané. Dúfam, že sa môžeme postaviť dobrý a dlhodobý obchodný vzťah s vami, ďakujem.

>>>>>Návrat Politiky

-Ak ste nespokojní so položky, pošlite nám e-mail na vrátenie peňazí alebo odoslať v priebehu jedného týždňa.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave a kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovné.

>>>>>Kontaktujte nás

-Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa dopravy a kvalitné, Pls, neváhajte a napíšte nám. Budeme riešiť to pre vás do 24 hodín.

Poznámka:Naša cena nie je vrátane akejkoľvek dane alebo vzdialených oblastí, za príplatok.Pls nechajte nám svoju e-mailovú adresu na objednávku v prípade akýchkoľvek nejasné.Vďaka.

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

1).T on daň je určený kupujúcim vlastné, nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mal vydržať.

2).Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách ceny alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3).Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: insol, výťah obuvi, 05 eva pena list, päty ostrohu obuvi, gootrades protetických arch podporu professional insol, vzduch insol, eva peny list, tenké eva pena list, vzduchovom vankúši insole, opravár obuvi.


( 3 Hodnotenie )

Počet