Funlife[R] CAPUCHO MAISON SERIES[TM] Ružová Terazzové 30x60cmx6 Nepremokavé Samolepiace Dlaždice Nálepky, Podlahy, Kuchyňa, Kúpeľňa Decor

€4.95


Séria dlaždice vložiť vám môže poskytnúť vnútorné náplň riešenia. Celý dom je možné ľahko oblečený,ako je napríklad obývacia izba,spálňa, kuchyňa,kúpeľňa. Všade tam, kde chcete zmeniť—TV steny, spálne pozadí,okno v kúpeľni, môžete zmeniť to, čo sa vám páči.

Sme starostlivo vybraných crystal pvc l film veľmi vzácny materiál na trhu, dosiahnutie základného štandardu, ako je vodotesný, , olej, izolácia a ochrana životného prostredia. Okrem toho, ultra-tenká hrúbka a zvýrazniť môžeme vidieť nahé oči, aby kvality zmysel dom vznesené na novú úroveň. Na spôsob, ako realizovať naše sny, budeme ďalej kráčať a mať dobrú náladu každý deň.

1.Lodí po celom svete z Číny,

2. Objednávky budú spracované a odoslané do 24 až 48 hodín po platbe je jasné.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.Odhadovaný čas doručenia je závislá na cieľové krajiny. Tranzitné časy sa môže líšiť. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, Kontaktujte Nás . Budeme sledovať zásielky a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

6. Dodacia Lehota: (Štandardná Doprava)

Štítky: kúpeľňa biela, keramické dlaždice na podlahe, podlahy nálepky, kuchyňa dlažba pastelové ružové, špinavé ružová, nálepku dlaždice, dlaždice nálepky l, kuchyňa kanistroch ružová, falošné dlaždice nálepky, kúpeľňa nálepky dlaždice.


( 1 Hodnotenie )

Počet