Severské Krajiny Plagát Cestovné Paríž Veža Mape Sveta Urobiť Cenovú Ponuku Tlače Wall Art Plátno, Maľovanie Obrazov Na Stenu Pre Obývacia Izba Dekor

€2.98


Poznámka

1.Veľkosť meranie ručne,môže byť 1-2 cm chyba.

2.Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu,č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám ,len plátno.

3.Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie.

4.Táto vynikajúca kvalita plátno tlačiť je bez vnútri a mimo rám aby sa stanovuje poštovné náklady, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko.

5.Maľba nie je handmade, je vytlačený zo strojov.

Ak máte akýkoľvek problém ,môžete ma kontaktovať kedykoľvek ,odpovieme vám čo najskôr .Vďaka

Detail Produktu

- Plagát je vytlačený na Plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre plagát,to je hrubé,storng,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.Je ideálny pre domova,deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,darčeky.

- Plagát príde bez hraníc,ak potrebujete,prosím, potvrďte nám pred objednávky.

Poznámka: To je plagát len,drevený rám nie je zahrnutá;

Doprava Podrobne Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~2 pracovných dní(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma), ePacket a Čína príspevok air mail je naše štandardné služby,prosím kontaktujte nás, ak chcete, experss dodanie. Poznámka: - Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie; - očakávané dodanie dňa bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie, aby sa dostane balíček,prosím, kontaktujte nás, ak chcete rozšíriť vašu objednávku ochrany čas; Služby Detail 100% Spokojnosť je zaručená.Všetky naše obrazy sú high definition verziu , prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt. Poštovné Info ponúkame Expresná doprava Zadarmo s objednávkami,ktoré bude odoslané E-paket alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava.Od momentu, aby opustí náš sklad, trvá 5-30 dní do USA,15-30 dní v Európe, Kanade, Austrálii.Vzhľadom na colné odbavenie,balíky zasielané do Čile, Brazílii bude trvať asi 20-50 dní. Ak chcete byť rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás pre EMS(7 až 15 dní) alebo DHL,UPS (5-7 dní). Poznámka: uistite sa, že vaše adresa je správna. Dodávky budú ovplyvnené ciel, Klíma,Festivale a pod. To môže niekedy trvať trochu dlhšie dostane balíček.Takže prosím, kontaktujte nás, ak nemôžete získať položky na 40 dní. Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Ďalšie informácie o zásielke je k dispozícii počas platobného procesu.

Štítky: plagát obchod v paríži, muž abstraktné wall art, dramatický moderného maliarstva, mapa sveta, mapa mundy, plagát piesku, mapa sveta plátno mesta, world travel vintage, steny vlajka pásma, mapa sveta stenu decor krajiny.


( 1 Hodnotenie )

Počet