3M Žltá Trubice Plávať Školenia Pásu Nastavte Plávať Výcvikové Vodítko Plávať Tether Stacionárne Plávanie Plávanie Postroj Statické Plavecký Pás Nastavenie

€11.02


3M Žltá Trubice Plávať Školenia Pásu Nastavte Plávať Výcvikové Vodítko Plávať Tether Stacionárne Plávanie Plávanie Postroj Statické Plavecký Pás Nastavenie

Odrážky: 1、Premium Materiál: plávať školenia pás nastaviť funkcie 100% vysoko kvalitného materiálu. Plávať školenia pás je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, a to nie len môže poskytnúť bezpečnejšie záruka pre svoj život, ale aj to má dobré materiálov pre zvýšenie životnosti výrobku.

2、Praktické Použitie: plávať školenia pásu je zabalené s neoprénu, ktorý vám prináša pohodlie. A nastaviť funkcie jednoduchú inštaláciu. Takže si môžete zavesiť na opasok na každý pól okolo plávať v bazéne. A set poskytuje skvelý spôsob, ako zlepšiť všetky plaveckých a všeobecné fitness.

3、Jednoduché Použitie: plávať školenia pás nastavenie je jednoduché použitie, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše celé telo rýchlo. A ponúka nádherné prevedenie, štýlové a veľkorysý vzhľad.Môžete si kúpiť to s istotou.

4、Ideálny na Použitie: plávať školenia pás, sada je určená pre niekoho, kto chce nonstop plávať, a preto je vhodná pre všetkých dospelých a deti, ktorí chcú silový tréning. A to je skvelé pre plávať školenia a cvičenia.

5、Bezpečné Vodítku Exerciser: malý pásik je žltá a používa sa na opravu elastické lano na brehu bazén. Plavci použiť pružnosť a odolnosť elastické lano na cvičenie.

Špecifikácie(o): Meno a priezvisko: Plavecký Výcvik Pás Nastavenie

Farba: žltá

Podrobnosti: 1. 1 x plavecký pás: rozsah nastavenia: 55 cm-1.05 m/21.65-0.41 v.

Vo vnútri plné SBR potápanie vaty, pohodlné a odolné, nie je na škodu pokožky.

2. 1 x elastické lano

Prijať vysoko odolných ABS háčik spojenia, ktoré môžu byť flexibilne v súlade s bedrový pás, odolnosť dáždnik a popruh, rozšírenie popruhu, atď.

Elastické lano je prírodný latex rúrky s dĺžkou 3 m/118.11 v, odolné a anti-aging.

Jedno napätie hodnota odkaz: 10-15 kíl

3. 1 x strednej časti predĺženie lana

Je to 2 m/78.74 v v dĺžke a vysokej pevnosti háčiky na oboch koncoch, ktorý je možné otáčať o 360 stupňov a pružne sa zhodovali s plastové spony.

4. 1 x booster dáždnik vody vrecku

Štyri rohy sú vystužené s manželskou vrstvené pásy, ktoré nebudú odpojení z dôvodu odporu počas používania. 46 cm/18.11 v dlhé žlté vody vrecku.

5. 1 x malé popruh na pevnom konci

Jeden koniec je použité na opravu brehu piliera, a na druhom konci sa používa na pripojenie elastické lano alebo rozšírenie pásu.

6. 1 x oka skladovanie taška

Jednoduché použitie a obchod.

Balenie Zoznam:

Plavecký Výcvik Pásu Nastavte * 1

1.budeme odoslané položky do 2-5 dní po zaplatení byť potvrdené platformy(pracovné dni,nie na dovolenku sezónny).

2.zásielky Čína Príspevok Registrované Air Mail menej ako 2 kg tovaru v 15-25 pracovných dní , ak potrebujete položku naliehavo ,zvoľte si, prosím, obchodné express lodnej dopravy.

3.keď sa zobrazí položky, ktoré ste si objednali,skontrolujte prosím, či je starostlivo do 24 hodín.

4.ak nechcete prijímať položky, keď sa dodať čas bude viac , prosím , nebojte sa, môžete prísť na rodák post office pozrieť sa na to, alebo nás kontaktujte prvý , pomôžeme vám ho vyriešiť .

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom, že vám môžeme.

2. Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúceho náhradu. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

4. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

2. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

3. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

4. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: bazén príslušenstvo fuente, potápanie systém, príslušenstvo bazén, krytý bazén, 1 plavecký výcvik, bazén plávať, htd 5m pás, htd, plavky, plavecké bazény, 3 m pásky.


( 4 Hodnotenie )

Počet