Hot Predaj 11x6cm Dreva Poháre Taniere Prírodné Klasická Ručne Jujube Veľké Brucho Pivo, Káva, Mlieko, Džús, Čaj Pohár Tumbler 2019 Top

€3.75


Popis:

1.Prírodné drevené ručne vyrezávané , drevené teacup, Hrnček kávy, mlieka hore, tvorivé pitnej pohár Dobré pre použitie na mnoho rôznych príležitostí.

2.Namočte v teplej vode po dobu 15 minút pred prvé použitie neodporúča mikrovlnná rúra a umývačka riadu, non-jedovaté, bezpečné pre potraviny a tekutiny.

3.Udržať vodu v lete chladnejšie, udržať teplejšie a v zime, užiť si tento prírodného dreva pohár ,budete sa cítiť prírody je len na vašej strane.

4.Jednoduchá údržba a čistenie , jednoducho umyť teplou vodou a suchý vzduch, nepoužívajte silné pracia kvapalina, nepoužívajte a neuchovávajte drevený pohár v blízkosti vykurovacích zariadení, alebo nechať na slnku , drevo vyschne a neskôr sa môžu objaviť praskliny , vedenie drevený pohár je v šatni alebo akékoľvek iné suchom mieste.

5.Nenechávajte drevený pohár v nádobe s vodou na dlhú dobu , ich utrite suchou handričkou po každom vyprať

Špecifikácie:

Materiál:Jujube dreva

Veľkosť:6*7.5*10.8 cm

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Váha:0.11 kg

Typ:Šálku Čaju

Miesto pôvodu:Čína

Package zahrnuté:

1x Šálku Čaju

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: Hot Predaj, bh bavlna, veľký hrnček, predaj s dopravou zadarmo odbavenie predaj, 85C, Späť Čipky, veľký pohár hrnček, veľké rozmery ženy, veľký hrnček čaju, 34 c podprsenka.


( 0 Hodnotenie )

Počet