KUMIHO Falošné Ruky, Nechty Praxi Akryl Dospelých Kati Displej Model Pohyblivé Nechty Ľavej Ruke Model Pravej Ruke Model

€49.41


KUMIHO Falošné Ruky, Nechty Praxi Akryl Dospelých Kati Displej Model Pohyblivé Nechty Ľavej Ruke Model Pravej Ruke Model

Popis výrobku:

-Materiál :100% Potraviny-silikónu (TPE).

-Koži-priateľský, šetrné k Životnému prostrediu, netoxické, Non-alergický, Mäkký a elastický materiál, pomoc masku, aby sa automaticky opraviť na rôznych ľudí.

-Realistické silikónové ženské Ruky Model,podobný skutočnej pokožke, Tento falošný strane je vyrobená podľa veľkosti dospelých ženské ruky. To vyzerá veľmi realisticky, a textúry sú jasne viditeľné.

-Platné príležitostiach: môže byť voľne predĺžiť,môže byť použitý ako šperky nosiť displeja,môže byť použitý pre divadelné rekvizity,Pre crossdresser,cosply,transvestite,výkon,fotografie,alebo len pre zábavu. To môže byť použitý topeka v Deň Halloween a zábavy, ako prop pre strašidelné hry, akupunktúra cvičenia a tetovanie cvičenia, atď.

veľkosť:

1.Celková dĺžka Ruky :27 cm

2.Ručné členok: 15 cm

3.Dĺžka dlane: 18 cm

4.Palec: 6typ

5.Ukazovák: 7 cm

6.Stredný prst: 8 cm

7.Prsteň na prst: 7,5 cm

8.Malíček: 6typ

Ochrana osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo.

Poznamenal: Ak potrebujete viac skutočné fotografie, neváhajte ma kontaktovať.

Údržba :

•Očistite ich do vlažnej vody s neutrálnym mydlom, air-suché alebo uterákom jemne.

•Uchovávajte mimo dosahu horúce, teplota, slnečný svit, ostré pointy veci, práčka, chemický materiál.

•Aby ste sa vyhli sfarbenie iné oblečenie, nie čisté produkty s inými oblečenie.

•Použitie mastencového prášok pre každodennú údržbu.

Upozornenie!

•Tento produkt je jednoduché farbenie. Preto by ste nemali nosiť vyblednuté oblečenie alebo šperky. Umelé farbenie je nevratný.

•Každý výrobok je ručne vyrobené s mnohými postupy podľa našich umelcov, tak je nevyhnutné mať nejaký malý rozdiel vo veľkosti. A musíme 3-5 dní na prípravu výrobku po vašu platbu.

•Nezabudnite, prečítajte si návod pred použitím!

•Prosím zanechať svoje meno, ale nie je jedno písmeno.

•Ak ste ruskej,prosím zanechať svoje úplné meno.

Ostatné Popis:

►Uistite sa prosím, vašu adresu je správne ,nepovolia DHL/ EMS zanechať váš balík na vaše dvere na žiadnych okolností. To spôsobí balík stratil.

►Je kupujúceho zodpovednosti a povinnosti platiť pre dovozných ciel a daní, aby sa vaše miestne zvyky. Ak vaša objednávka dorazí váš ciel, pls aktívne spolupracovať s miestne zvyky, platiť dane.

►Náš pracovný čas:9.30-18.30(GMT+8), okrem víkendu. Pravidelné spracované čas-48 hodín.

Návrat Politiky:

Produkt musí byť vrátený v stave, nepoužívané a re-sallable. Môžeme gurantee peniaze späť na všetky prijateľné vráti. Vrátenie a výmena žiadosti sú avaivable do 7 dní po obdržaní tovaru.

Päť Hviezdičkový Spätnej Väzby:

♦Ak ste spokojní s našimi výrobkami ,láskavo nechajte 5-hviezdičkové hodnotenie a zdieľať s priateľom.

♦Kontaktujte nás, ak tam je nejaký problém s produktom. My sa určite budú snažiť pomôcť.

♦Ale prosím neotvárajte sporu pred našu komunikáciu. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

Štítky: ručné vlak, silikónové ruky gélové nechty, ručné kremíka, formy kremíka ruky, muži ľavákov, Falošný list, falošný list pre nechtový, ženské silikónové ruky, sklo výroba modelov, hairdress nožnicový.


( 0 Hodnotenie )

Počet