Fitness Nohu Prístroje PVC Exercisers Telocvični Športové Majster Ov-Typ Stehna Multifunkčné Zariadenia na Skrášľovanie

€8.26


Ako dlho nenašli ste cvičenia? Nová generácia Fitness Nohu Prístroje uľahčuje vytvoriť krivky postavy . ľahko nosiť a používať , Skvelé pre tónovanie stehenné svaly, zatiaľ čo sedí pri stole v práci, alebo dokonca aj sledovanie TELEVÍZIE na gauči. nechať si viesť chudnutie tvar kedykoľvek.

Hlavné Funkcie 【 KVALITNÉ] vyzýva Tejto hrubej ocele jar môže znášať vysokú váhu. Posedenie s potu absorbujúcej rukoväť umožňuje vychutnajte si pohodlné a bezpečné cvičenie. 【 TÓN CELÉ VAŠE TELO] vyzýva Jednoduchý, ale účinný fitness vybavenie, tónovanie na stehná, triceps, zadok, boky a ramená, je vynikajúci pre domáce posilňovne, exerciser. 【 KOMPAKTNÝ DIZAJN] vyzýva Ľahký a prenosný, ľahko sa používajú a ľahko skladovať, vhodný pre domáce použitie. Každodenné všade môžete ľahko vybudovať vaše telo. 【 VIACÚČELOVÝ] vyzýva Stehná, Paže, Chrbát a Zadok cvičenia sú k dispozícii s týmto malým stehna master, jednoduché použitie s rôznymi pohyb rôznych častí tela. 【 PLATNÉ ĽUDÍ] vyzýva dlhodobé používanie môže tenké nohy a redukovať tuk na stehnách. Hodí sa pre všetky fitness úroveň ľudí, ktorí chcú mať fyzický tréning. 【 Jednoduché použitie] vyzýva Znížiť stres a zlepšiť joint flexibility a mobility. To je ideálny pre domáce založené na silový tréning. Tenké telo, zväčšenie prsníkov, krásne nohy, elastické zadok, krásne späť, jeden krok v svojom mieste. Môžete ho dať svojho brata, svojho manžela, váš otec, váš priateľ, váš kolega, váš kamarát, milenci.

Prácu si Stehná : Krok 1: Ľahnite si na chrbát na yoga mat. Krok 2: Ohýbať kolená až o 45 stupňov poloha. Vaše nohy by mali byť plochou na podlahe. Krok 3: Miesto stehna toner medzi vnútornej strany stehien. Stehná, toner by mali byť umiestnené tak, že to vyzerá ako upside-down "V." Krok 4: Squeeze vaše stehná k sebe. Aj v prípade, ak stehna toner pohybuje len pár centimetrov, stále bude pracovať vaše svaly stehna. Práce na squeeze viac tvrdšie, takže stehna toner presunúť ďalej dovnútra, ako môžete používať zariadenie v čase. Krok 5: Dokončenie 15 až 20 opakovaní. Ak chcete zvýšiť intenzitu, vykonávať pomaly opakovaní, alebo pauzu v hornej časti stláčanie pohybu počas každé opakovanie.

Prácu si Ramená a Hrudník :

Krok 1: Grip rukoväte stehna toner s rukami, drží ju pred sebou. Môžete sedieť alebo stáť.

Krok 2: skontrolujte, či pri stlačení dovnútra toner je správne umiestnený, tak, že uprostred "V" tvar tlačí von, nie dovnútra smerom k hrudníku.

Krok 3: Zatlačte rukoväte spolu, pričom lakte pohybovať sa smerom k stranách.

Krok 4: Kompletné 15 až 20 opakovaní. Toto cvičenie sa zameriava vaše svaly hrudníka.

Špecifikácie: Veľkosť: 47 x 14 cm (malé merania s ručným chyba) Hmotnosť: 0.31 kg / Kus, Farba: Modrá/Fialová/Sivá/Ružová/Čierna Materiál: Oceľové + Plast + EVA

Balík obsahuje: 1 x Fitness Nohu Prístroje Poznámka: Vzhľadom na rôzne monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: fit vybaviť, telocvičňa machin, alternatívne posilovač stroj, smith machin telocvični, telocvičňa multistation, hip tréner, univerzálny posilovač, stojan na drepy, cvičenie nôh, domyos multi gym.


( 2 Hodnotenie )

Počet