Pre Ducati X-DIAVEL 1200 Monster 1200 821 Motocykel CNC Hliníkový Rám Jazdca Pádu Chrániče kormové Crash Pad Podložky

€50.14


22207 Hot Predaj

Pre Ducati X-DIAVEL 1200 Monster 1200 821 Motocykel CNC Hliníkový Rám Jazdca Pádu Chrániče kormové Crash Pad Podložky

Popis produktu: Tento rám jazdec je určený pre prevenciu váš motocykel od shazovat a poškriabaniu pri pretekoch alebo rýchly-rýchlosť jazdy. Môže to nie len chráni motocykel výfuk, rámu, motora prípadoch a karosériou , ale tiež pôsobiť ako vankúš v niektorých nebezpečnosti alebo akútnych prípadoch. Existuje niekoľko módne a ostré farby na výber. To je najlepšie zmeniť partnera, preto neváhajte a vlastniť ho. Motocykel Rám Jazdca Condiction: Vysoká Kvalita 100% Zbrusu Nový

Materiál: CNC Hliníka

Farba: Black/Gold/Red

Balené : 1 Pár

Obutie:

Pre monster1200 monster821 X-DIAVEL1200

Funkcie

1. Prichádza so zliatiny hliníka a premium plastové, eloxovaný končí, aby sa zabránilo z oxidačnými, chrániť vaše kolo z viacerých časy ťažké havárie, veľmi odolné a môžu byť použité na dlhú dobu. 2. Vysoká torzná a odolnosť voči stresu, navrhnuté na prevenciu váš motocykel od shazovat & poškriabaniu pri pretekoch alebo rýchly-rýchlosť jazdy. 3. Rýchlo skrutka-na montáž je veľmi pohodlné a jednoduché na inštaláciu. 4. Crash protector, móda a ostré farby, robí si ostré v každú príležitosť, plne nastaviteľný, aby vyhovovali tvoj štýl jazdy, najlepšie upraviť partnera.

5. Jednoduchá inštalácia

Inštalácia Upozornenie:

1. Ak váš kapotáže nie kryt motora namontujte miestach ,môžete nainštalovať túto kormové priamo s Č REZ !! ak nie, prosím, postupujte podľa nasledujúcich installtion .

2. Odstrániť horské.

3. Namontujte kormové v závesu motora miestach .

4. Rez horské umožniť jazdcov stick out (odporúčam použiť dremel nástroj, aby sa otvor väčší)

Pripevniť horské.

5. Jednoduchá inštalácia, ale profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané.

6. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: ochrana monster 821, klapky monster 1200, e skúter rám, 821 ducati monster, ducati monster s2r, kryt ducati, 3040 cnc rám, výfukové ducati supersport 939, DIAVEL, ducati monster.


( 0 Hodnotenie )

Počet