Náhradný Drôt Postroj Pre Peugeot/Citroen Blaupunkt/VDO RD3 Bluetooth Adaptér do Auta M06/M07 Digtial Hudobné CD Menič

€16.33


Yatour Drôt Postroj 20kolíkový Kábel Pre Peugeot/Citroen Blaupunkt/VDO RD3 Bluetooth Adaptér do Auta M06 M07 Digtial Hudby Meniča

Pls uistite sa, že váš Yatour modul s 20kolíkový rozhranie pred ponúkania cien.

a pls kontaktujte nás, ak chcete, a 15 kolíkový drôt postroj !!

Package zahrnuté 1 x Drôt Postroj.

Doprava:

Váš nákup položiek sú zvyčajne dodávaný do 2 pracovných dní po prijatí platby.

Vo všeobecnosti sme dodať váš nákup položiek závisí od vybratého spôsob dopravy.

Všetky dovozné dane/povinností(ak existuje) by mali platiť vám. Warranty & Vracia

Každá položka je plne testované pred expedíciou sme nikdy odoslať vadný tovar, aby sa zabránilo vrátenie peňazí alebo spiatočnou adresou.

12-mesačná záruka proti výrobné chyby z vášho prijatia dátum. Ak je položka, nefunguje správne v záručnej dobe, môžete ho vrátiť na výmenu, a zaplatiť za vrátiť prepravné náklady (doporučene letecky).

Ak nie ste úplne spokojní s nákupom položky z akéhokoľvek dôvodu, môžete sa vrátiť do 30 dní od prijatia. Návrat poštovné náklady a akékoľvek súvisiace náklady hradí si, vynaložíme plnú náhradu za pôvodnú sumu objednávky v plnej výške.

Pred spiatočnou adresou, kontaktujte nás na spiatočnú adresu. Ak vrátite položky sú prijaté neúplné alebo poškodené, dodatočné poplatky budú odpočítané z vrátenie peňazí.

Okrem toho, vezmite prosím na vedomie, ak spiatočnou adresou je spôsobené tým, že vaše nesprávne nákup, pôvodné náklady na dopravu a manipulačné poplatky sú nevratné. Takže ak si nie ste istí, ktoré položky chcete kúpiť, neváhajte nás kontaktovať.

Spätná väzba

Vaša pozitívna spätná väzba je súčasťou nášho úspešného podnikania. Vážime si váš úprimný názor, ak sa nič nemal ísť dobre, prosím, kontaktujte nás pre riešenie, namiesto rating nás negatívne v zhone.

Podpora

Ak máte akýkoľvek dotaz alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás cez "Live Chat" na on-line messenger, alebo napíšte nám správy, keď sa "Live Chat" nie je k dispozícii, budeme sa odpoveď do 24 hodín (v pracovné dni).

Štítky: bluetooth yatour, yatour rd3 bluetooth, bluetooth auto handsfree, renault scénické 2 usb, rd4, rd3 peugeot mp3, bluetooth receiv, bluethooth transmiter auto golf, prípad tlačidlo kia rio, bluetooth rd4.


( 1 Hodnotenie )

Počet