Doprava zadarmo, 5M/10M/15M Motocykel Výfukových Tepelné Pásky Hlavičky Tepla Zábal Potrubie Izolácia Roll Odolné s Nehrdzavejúcej Väzby

€3.66


47760 Výfukových Tepla Zábal

Doprava zadarmo, 5M/10M/15M Motocykel Výfukových Tepelné Pásky Hlavičky Tepla Zábal Potrubie Izolácia Roll Odolné s Nehrdzavejúcej Väzby

Použitie: Univerzálne(Pre Hlavičku, Turbo potrubie, Downpipe, Motocykel potrubia).

Vozidlo kompatibilita grafy sú LEN pre REFERENČNÉ účely. Skontrolujte, či vaše vozidlo s OEM nižšie, aby zodpovedali vašim potrebám.

Špecifikácia: 100% kvality testované, rýchlejšie, lacnejšie, jednoduchšie na inštaláciu. 2805BK/2810BK/2815BK: Odolať priame teplo až 932°F(500°C). A mizne, keď sa dostane nad 572°F(300°C). 2905T/2910T/2915T:Odolať priame teplo až 1652°F(900°C). Vopred zmáčanie roll, ktoré nie sú potrebné pre balenie. Optimalizuje výkon, výkon a úsporu paliva. Znižuje underhood teploty a udržiava vysoký výfukových plynov rýchlosti.

Materiál a Farba: Materiál: vyrobené z vysoko kvalitných Vlákien sklo/Čadičových Vlákien. Farba: ako na obrázku.

Package Zahrnuté: 1x Tepla Zábal; 4x 200 mm Zamykanie Kábel Kravatu.(100% Zbrusu Nový, Nikdy Použitý, Alebo Nainštalované)

Inštalácia: Násobne 3/4" na okraji výfukových zábal, tuck 3/4" zložiť pod výfukových zábal, a miesto na potrubí. Tým sa znižuje štiepeniu na konci zábal. Aby jeden celý počiatočné zábal okolo rúry, zhruba okolo potrubia 3 až 4 krát viac, bezpečné zábal na prírube s blokovacím kravatu. Po získaní koniec, naďalej zábal okolo rúry, pomocou 1/4" prekrývajú s každým prejsť, a udržať napätie na výfukové zábal. Ak primárna rúry sa tak blízko pri sebe, zábal viacerých rúr ako jeden. Ak ohybu menšie ako 90°, pridať približne 8" z zábal; ak ohýbať väčší ako 90°, pridať približne 14" z zábal. A zachovať rovnaké 1/4" prekrývajú. Na poslednej etape okolo rúry, zložte asi 3/4" zábal, a zastrčiť ho pod seba. Potom bezpečné posledný zvitkoch, zábal s blokovacím kravatu.

Poznámka: Uveďte Číslo Zásielky S Každú Objednávku, Prosím, Kupujte S Dôverou! Žiadna inštalácia príručky sú zahrnuté, dôrazne odporúčame, aby vyhľadali odbornú montáž. Akékoľvek poškodenie počas inštalácie sa nevracajú. Príde s všetko, čo vidíte na obrázku. Prosím, aby rozdiel vzhľadom na ručné meranie. Prosím, informujte sa, že obraz zápasy pred nákupom. Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie. Pre akékoľvek otázky alebo špeciálne požiadavky, ako napríklad väčšie množstvo objednávanie prosím napíšte nám.

Štítky: výfukové zábal, bicykel šál, exaust rúry, auto tepelný štít, mid výfuk leovince, výfukové pásky, harly davidson výfuku, výfukové motorcycl, šál toce, uniknúť pásky.


( 1 Hodnotenie )

Počet