1 Nastavte Včelárskych Ochranné Rúška Vyhovovali Včelárskych Bunda Professional Ochranný Oblek Včelárskych Závoj, Halena Unisex(Biela)

€7.94


Veľkosť Produktu

Popis

Meno: Bee ochranné odevy. Materiál: Vysoko Kvalitnej Bavlny a Polyesteru, elastické manžety a pás Farba: Biela (Ako obraz zobrazený) Kategória: Free Veľkosť(Ako ukazuje obrázok, ručné meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba.) Package Zahrnuté: 1 Ks x Včelárskych Oblek

Obrázky Produktov

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

O Dopravu

♡ Zvyčajne, môžeme loď, vašu objednávku do 48 hodín po obdržaní vašej platby. (Právny Sviatky a nedele, nemôžeme nie je lode von, aby v čase, prosím, pochopili.) ♡ Niekedy, vzhľadom na logistické informácie aktualizácie pomaly, pozemok sledovanie informácie budú aktualizovať v 3-5 dní. ♡ Čas dodania závisí od cieľovej krajiny a iné neistý faktory, trvá zvyčajne 10 až 30 dní poštou(www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,ePacket,Čína Príspevok Air Mail atď.). ♡ Uistite sa prosím, že svoju adresu a meno a priezvisko sú správne v angličtine.

Štítky: závoj svadobný s hrebeňom, st závoj, špirála závoj, krátky závoj, čipky závoj, včelárstvo vrúbľovanie nástroj bee, včelárske zariadenia bee dôkaz, včelárske náradie nastaviť včelárskych zariadení, svadobné dlhý závoj, včelárske náradie úli.


( 1 Hodnotenie )

Počet