24pcs 1-24 Čísla Taška Vianočné DIY Adventný Kalendár Ozdoby Vianočné Darčekové Tašky Kalendár, Časovač Vrece Cukroví Skladovanie Vrecká

€6.09


25195 Vianoce Na Predaj

Funkcia:

-Vysoko kvalitný materiál: prírodný materiál, bezpečné na použitie, vyrobené z prírodných ľanové tkaniny, žiadne rušivé vôňa, vynikajúci dotyk pocit.

- Kreatívny dizajn: 24 malé darčekové tašky ( random pattern), 24 krátkych klipov, 1-24 rôzne Vianočné štítky, a povrazov.

-Rôznych možností a kombinácií: retro štýl, rôzne kreatívny dizajn, veľmi krásne, jednoduché a pohodlné, aby DIY kalendár.

-Trvanlivé: Trvanlivé a ľahko sa skladuje, a dajú sa použiť na každé Vianoce, 24 jutových vriec je možné dať do rôzne malé darčeky, každý deň môže mať malé Vianočné prekvapenie.

- Multi-skladovanie typ: remeslá v taške, potraviny, svadby, narodeniny, Vianoce, krst, party, Vianoce, atď., je to jemné balík pre ľudí, ktorí sa vám páči.

Popis:

Farba: Multicolor

Materiál: Ľan + Drevo + Papier

Jedna Veľkosť: Taška: L*W 14*9.5 cm(5.5*3.74 v); lana: L 10m(32.8 nohy); label: Priemer 4,5 cm(1.8 v)

Balenie obsahuje:

24 x Šnúrkou puzdro(každá farba 12pcs)

24 x Svorka

24 x Štítok

1 x Bielizeň lano

Poznámka:

- Pozrite merania. Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí.

- Tam by mohlo byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na monitor, kameru alebo iné faktory, nájdete na fyzickú položky.

Štítky: adventný kalendár darček, calendario stenu 2021, kalendár dreva, kalendár kocka, šnúrkou tote, advent, advent drevené, adventnú kalendár box, 2021 kalendár, narodeninový kalendár dreva.


( 3 Hodnotenie )

Počet