Osobné Prispôsobiteľné Polyester Vinyl Pozadí Handričkou Akejkoľvek Veľkosti a Vzoru Pozadia Fotografie, Fotka Pozadí Štúdio

€6.73


Popis výrobku materiál Vinyl: 1,Nie je vodotesný;majú menej zaniknúť。 2,Môžu byť použité len na fotenie pozadie。 3,Maximálne plynulý šírka 300 cm。 4,môžete železa ho odstrániť vrásky,Ryhy môžu byť zlepšenie。 Polyester Materiál: 1,Hrubšie,mäkké,lepšie。 2,je možné prať a žehliť,Č zaniknúť。 3,Žiadne skladanie, ľahko sa prenáša。 4,Môžu byť použité pre vnútorné i vonkajšie fotografie。 5,Môžu byť použité a uchovávané na dlhý čas。 Vinyl a polyesterové materiály sú k dispozícii vo vlastnej veľkosti.Môžete tiež prispôsobiť obrázok. Ak potrebujete prispôsobenie, prosím, kontaktujte nás. O zaniknúť liečby Polyester materiál: 1,môžu sa umývať, ale nie vyžmýkať von, a potom suché. 2,alebo môžete použiť železo priamo. Vinylový materiál: 1,Odstrániť Zaniknúť Roll to (Pevne)na tube na jednu noc alebo na dlhšie, aby sa zlepšiť zaniknúť. 2,Použite parná žehlička žehlička na zadnej strane výrobku. Odporúča sa, aby železa a pozadí handričkou byť oddelené suchú handričku. Ako je na obrázku. O color: Vzhľadom k tomu, grafické a fotografické prisvetlenie sú rôzne, produkt môže mať malý farebný rozdiel. Bude to však neovplyvňuje bežného používania výrobku. O prispôsobenie môžete prispôsobiť obrázok a veľkosť, ak potrebujete prispôsobiť sa, prosím, obráťte sa na nás, pomôžeme vám vyriešiť problém.

Štítky: titán handričkou pozadia, prenos, koberec pozadia, Termotransferové, Pozadie, ružová polyester fotografie pozadie, cirkev polyester fotografie pozadie, polyester, čierne pozadie fotografie, papier termotransferové, pozadie fotografie.


( 1 Hodnotenie )

Počet