Black Shifter Kolíkov Radenie Brzdy Nohy Peg Prst Kolíkov MX Chopper Bobber Štýl Harley Turné Sportster 883 Softail Dyna

€12.30


Funkcia:

Obrábané z 7075 T6 Vysoko odolné a ľahké zliatiny

Tento Shifter Kolík môže byť otočený celých 360 stupňov, v akomkoľvek uhle a potom zamknuté z nerezovej ocele hardvéru (súčasťou balenia)

Kolíky majú nastavenie výšky tónu hardvér, ktorý umožňuje zmeniť uhol shifter kolíkov na koni pozíciu preferované rider.

Hardvér zahrnuté

Descripion: Stav: TrichTu Mount 100% Zbrusu Nový Materiál: Hliník

Farba : Čierna

Záruka: 1 Rok Záruka

Balík obsahuje: 1 kus shifter peg

Jednoduchá inštalácia, Žiadne inštalačné inštrukcie

Obutie:

Tip bude fungovať na väčšine model Radiacej sa Hodí Pre Harley Softail, Touring Dyna Sportster Universal ( okrem 06-neskôr VRSC modely s dopredu kontroly a 08-13 XR modely ).

Tipy : môžu byť niektoré farebný rozdiel medzi výrobkom a obrázky, ale nie je dotknuté použitie. Vzhľadom na ručné merania, môže byť 0.5-1 cm tolerancia.

1. Vaša objednávka bude loď sa v 24-72 hodín, keď potvrdzujúca platbu( nemusia zahŕňať dovolenku, a nie zahŕňajú produkty, ktoré si vyžadujú vlastné a montáž po objednaní).

2. Logistika podrobnosti vyšetrovania platformy:

1) www.tantra-egypt.sk zobrazí logistiky sledovanie informácií priamo na stránke podrobnosti objednávky.

2) www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava Logistika Sledovanie Webových stránok://global.cainiao.com/

3) Iné Logistické Sledovanie Webových stránok: https://www.17track.net/en

3. Import povinnosti/daní nie sú zahrnuté do ceny objednávky. Kupujúci je povinný zaplatiť dovozné clo, obráťte sa na miestne zvyky, pre podrobnosti.

Štítky: shredder, harley, harley davidson, výstroj harley, nohy peg harley, chopper harley, harley sportster, Sportster 883, bobber riadidlá, iron 883 sele.


( 0 Hodnotenie )

Počet