BGWORLD Uší mušle slúchadiel hlavový most vankúš pre Sony MDR-XB950BT/B XB 950 BT Bezdrôtové Slúchadlá slúchadlá

€8.18


Stav: Úplne Nové

Farba: čierna

Ponúkanie cien Množstvo:na základe vášho výberu Materiál: koženkové a penové Uchytenie: Sony MDR-XB950BT/B XB950 BT Bezdrôtové Slúchadlá

Platby :

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie:

Ak tam je nejaký problém o platbu,pls, neváhajte nás kontaktovať. Upozornenie :

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.

Zásielky

Doprava bude usporiadané do 2 dní po potvrdenie platby

Všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli.

Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny ponúkame 3 spôsob dopravy, ako je uvedené nižšie:

Bude trvať 3-7 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné náklady.

Bude trvať 5-12 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné.

Bude trvať 5-12 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné. Oblasť Krát Ázia Severná Amerika 7 až 15 pracovných dní Západná Európa Východná Európa 10-30 pracovných dní Mid-Východ Oceánia Južná Amerika Afrika 30-45 pracovných dní Rusko Brazília 15-40 pracovných dní

Upozornenie: Dovolenky a víkendové nie sú zahrnuté v pracovné dni. Návrat & vrátenie peňazí:

1) Prosím, pozrite sa na sledovanie informácií na sledovanie webovej stránke, a 3-7 dní alebo viac po pôrode, logistika informácie sa budú priebežne aktualizovať. Ak žiadne problémy, o sledovanie informácie ,pls kontaktujte nás pred dať príkaz, aby spor

2) Prosím, kontaktujte nás do správy ,e-mailu, alebo obchodný manažér, ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky.

3) pozrite si Prosím balíček a veci, či sú neporušené. Kontaktujte nás:

Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás po receiveing platby. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, Pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR je vysoko cenený.

Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 bod, 2 bod nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory,Prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

V prípade akýchkoľvek otázok, Prosím neváhajte a kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku", Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily hneď, nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

Štítky: slúchadlá sony pad, ušné podložky hyperx cloud, slúchadlá flex, mdr xb950bt, pomoc pad, mdr xb950, stolička klávesnice, mdr v700, mdr xb, mdr 950.


( 0 Hodnotenie )

Počet