MIFINE KAPOR Rybársky Prút 3.6/3.9 m Vysoko Uhlíkovej Hard Power 3.0/3.5/4.0 lbs Surfovať Spinning Hádzanie Strieľal Asi 150M

€33.28


SAKANA HUNTER KAPOR Rybársky Prút 3.0/3.5/4.0 lbs 3.6/3.9 m

1.Integrovaný dizajn konceptu, odporúča sa použiť návnadu do 30-150 g, a hádzanie vzdialenosť môže dosiahnuť cca 150m. 2.Vyrobené z T800 vysokej pevnosti uhlíkových vlákien tkaniny, rybársky prút je ľahký, pevný a silný, ktorá je veľmi jednoduché, aby obsadenie. 3.Dôležitou súčasťou rybársky prút je vyrobený z 3 K uhlíkovej tkaniny na zvýšenie sily a krásy rybársky prút. 4.Na vzdialenosť 1 cm sú vyhradené medzi jednotlivé časti rybársky prút rozšíriť použitie čase rybársky prút. 5.Black kwltsg sprievodca krúžok je prijaté, ktorý má vysokú pevnosť a odolnosť voči oxidácii. Lts magnetický krúžok, je ľahký a pevný, a odchádzajúce linka je hladká, bez poškodenia. 6.Najväčší sprievodca krúžok prijíma príručka krúžok s priemerom 40 mm, ktorý je jednoduchšie, aby obsadenie. 7.Kvalitný čierny nylon roll base, kovový krúžok posilniť kapucňou. 8.Rukoväť je vyrobená z prírodného korku. Rukoväť je pohodlná a môže byť prispôsobená voľne. 9.Vynikajúce hliníkové tailpiece, vrátane vyrezávané logo, anti-kolízie. 10.Rozdiel 10-15 mm je vyhradené na spoločné medzi kĺbov zvyšujú životnosť. 11.Používajte vysoko kvalitné tkaniny vrecia a z jedného kusu vysoko odolných PVC rúry pre balenie a dopravu, a odoslanie výrobkov v dobrom stave.

Vyrobené z T800 vysokej pevnosti uhlíkových vlákien tkaniny, rybársky prút je ľahký, pevný a silný, ktorá je veľmi jednoduché, aby obsadenie.

Black kwltsg sprievodca krúžok je prijaté, ktorý má vysokú pevnosť a odolnosť voči oxidácii. Lts magnetický krúžok, je ľahký a pevný, a odchádzajúce linka je hladká, bez poškodenia.

Kvalitný čierny nylon roll base, kovový krúžok posilniť kapucňou.

Rozdiel 10-15 mm je vyhradené na spoločné medzi kĺbov zvyšujú životnosť.

Rukoväť je vyrobená z prírodného korku. Rukoväť je pohodlná a môže byť prispôsobená voľne.

Vynikajúce hliníkové tailpiece, vrátane vyrezávané logo, anti-kolízie.

Používajte vysoko kvalitné tkaniny vrecia a z jedného kusu vysoko odolných PVC rúry pre balenie a dopravu, a odoslanie výrobkov v dobrom stave.

Štítky: rybárske kliešte pesca, rybolov boxy nástroje, spinning sukne, loď pvc, 6000 cievky, legalis 4000, cievky tsurinoya, pre ryby, kaprovité ryby, carp rod rýb.


( 5 Hodnotenie )

Počet