Drevené České Statku Štýly Rotačné Kalendár Stene Visí Perpetual Calendar Pre Domáce Spálňa Jedáleň Dropship

€2.68


Drevené České Statku Štýly Rotačné Kalendár Stene Visí Perpetual Calendar Pre Domáce Spálňa Jedáleň Dropship

Funkcie: 1. Ľahké a Praktické: Toto rotujúce nástenný kalendár je ideálny pre 2020, a to môže byť použitý v roku 2021. Je ľahký, ktoré vážia iba 50 g(o).

2. Nástenné Dekoratívny Kalendár: okrúhly perpetual calendar je veľký výber pre vaše dekorácie, sa otáča hladko, vhodná pre každý deň, mesiac a deň.

3. Ideálne pre Akúkoľvek Miestnosť: Tento kalendár je skvelé pre kuchyňa, obývacia izba, spálňa, jedáleň, detská izba, knižnica, kancelárie, učebňa. Naše drevené kalendár sa hodí do vašej miestnosti dokonale.

4. Ideálny Domov Dekor: Tento kalendár je vhodný pre minimalistický, moderný, tradičné, krajiny, Škandinávci, mesto, českého, statok štýly.

5. Ideálny Darček: Tento kalendár je báječný darček pre dospelých a deti. To je veľký narodeniny alebo výročie darček. Môžeme vás uistiť, že náš večný kalendár bol zostavený a riadne zabalený v kartóne, keď to príde.

Špecifikácie:

Názov: Otáčanie Kalendár

Materiál: drevo

Veľkosť: pozri obrázok pre podrobnosti

Farba: drevo farba

Balenie Zoznam:

Rotujúce Kalendár*1

Štítky: Dom, balkon stene panel, drevené nástenné panely, pressel dreva panel, dekor statku, malé rustikálny dom dekor, ženy bohemain bohemian, kalendár vzor, vonkajšie nástenné art zavesenie, kórea stene panel.


( 0 Hodnotenie )

Počet