Bee Rodovej Odhaliť Pozadie Chlapec alebo Dievča, Slnečnica Bumblebee Fotografie Pozadí Bee Baby Gender Odhaliť Party Dekorácie Banner

€7.67


Polyester

Obraz je jasný, realistický,stereo zmysel je silná,opakovane,šetrné k životnému prostrediu. Zložené položky, podpora žehlenie a pranie, ľahké odstrániť vrásky

Funkcie

Porovnať na papierové a vinylové kulisu,polyester je vodotesný,hrubé,odolné,svetlé farby,hladký a winkle zadarmo.Maximálny súvislý šírku 300 cm. Ideálna dekorácia pre foto pozadie,svadby,novorodenca,deti,photo booth,dieťa sprchy,stužkové,párty a ďalšie,tiež ideálny pre televíziu,video produkcie a digitálneho trade show,veľké billboard fotografie. Ak pozadí je špinavé,môžete si ju hodiť do práčky.To môže byť sklopená pre jednoduché prenášanie,môžete ho použiť vonku,je preferovanou voľbou pre fotografov.

Tenké-Vinyl

Vysoká kvalita a nie je ľahké, vyblednúť;ľahký,jednoduché skladovanie a prepravu.Položky odoslané zložené a majú vrásky.

Štítky: instant bank knihy, instax 9 taška sada, ipod a1509 cenu, ipod adaptér pro, horor plagát 80, nedostatok fuzzy handričkou, lk jordánsko portál, lexus obrazovke 133, ipod adaptér 4 5.


( 0 Hodnotenie )

Počet