EASYGUARD Univerzálny Auto Dverí batožinového priestoru Alarm, Svetla, Kapota Jamb Pin Prepínač Kapoty 6pcs

€9.92


Vážení Zákazníci, Toto je EASYGUARD 6pcs Univerzálny Auto Dverí batožinového priestoru Alarm, Svetla, Kapota Jamb Pin Prepínač Kapoty. Univerzálny Auto Truck Elektronické Príruby Montáž Pin Prepínač

Nepremokavé gumy zavedie dizajn Navrhnutý pre Auto Dome Svetla/ hood spínač neoprávneného vniknutia/ automatické prepínanie batožinového priestoru oznámenie

Balenie informácie:

6 x Pin Prepínač

Môžete tiež rád:

ec002-lb pke auto alarm

ec007nk PKE prúdom výstraha auto alarm

ec003nv pke auto alarm

SPDT auto Relé

PREČO NAKUPOVAŤ U NÁS?

1. Professional: Sme profesionálny tím vozidiel bezpečnostné produkty a môžeme poskytnúť technik podpory 7x24 hodín na vás

2. Zárukou kvality: výrobky poskytujeme všetky s 12 mesiacov záruka kvality

3. Tovar na sklade a rýchle dodanie: Všetky položky, ktoré predávame sú v sklade a zasielame im umožní rýchly, zvyčajne budeme loď vašej objednávky von do 24 hodín raz dostať svoje platby vymazané

4. Dobrú povesť: sme získať dobrú povesť od našich klientov

5. 14 dní záruka vrátenia peňazí: ak ste nemali uspokojiť s vašej objednávky, len vráťte nám ho do 14 dní a získať plnú náhradu.

6. Nádherný po predaji služby: transakcie nie je dokončiť aj dostali ste vašu objednávku; aj naďalej budeme poskytovať vám po predaji služby, keď sa budete používať produkty celý čas.

Záruku kvality

Sľubujeme, žiadne riziko nákup a 14 dní peniaze späť služby

1. 14-dňovú záruku vrátenia peňazí-z akéhokoľvek dôvodu. Pre 14 dní od dátumu nákupu, vrátiť nepoškodený Easyguard produkt a dostávať plnú náhradu z AKÉHOKOĽVEK dôvodu.

2. Všetky produkty vyrobené z Easyguard a ponúkame je zbrusu nový, un-používa sa s originál balenie.

3. Všetky výrobky sú v súlade s 12-mesačná záruka na kvalitu-súvisiace problémy. 12 mesiacov od dátumu nákupu, my sa postaráme o všetky kvality-súvisiace otázky.

4. Ak zákazníci prijaté akékoľvek vady alebo poškodené na obale, ako aj výrobky, pls odmietnuť podpísať balík a ihneď nás kontaktujte. Pls tiež poskytnúť dôkaz od prepravnej spoločnosti, ktorá môže dokázať škody nimi spôsobené, v tomto prípade, môžete získať bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

5. Ak ste naozaj nemám rád výrobky, ktoré ste kúpili, môžete sa rozhodnúť pre návrat na nás s plnou pôvodnom balení a získať plnú náhradu. Pls zabezpečiť to, že balíček je nepoškodený a v pôvodnom stave, keď vám to vrátiť späť.

6. Pls kontaktujte nás pred vrátením výrobkov a poskytneme podrobné spiatočná adresa. Zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť vrátiť prepravné náklady.

7. 12 mesiacov záruka nie je k dispozícii, keď sú výrobky poškodené nesprávnou použiť na buyerrsquos konca.

Bezplatnú zákaznícku podporu

1. Nie ste istí, ako dostať svoje Easyguard výrobok nefunguje správne? Kontaktovať náš svet-trieda, priateľský tím podpory pre rýchle riešenia.

2. Priateľské pripomienka: Ak nás požiadate o pomoc, uistite sa, že vaše Easyguard produkt hodí sa pre riešenie problémov!

Platobné podmienky

1. Akceptujeme platby cez www.tantra-egypt.sk

2. Ak zákazníkov, ako zaplatiť prostredníctvom iných metód, pls kontaktujte nás pre viac informácií.

Doprava termín

1. Všetky tovar bude dodávaný v 1-2 pracovných dní po prijatí platby, vylúčiť dovolenku, ako je Čína, Nový Rok dovolenku, uprostred jesene dovolenku atď.

2. Všetok tovar, ktorý bude dodaný prostredníctvom DHL/EMS/post Holandsko/Čína vzduchu/Posti Fínsko/Singapur príspevok. Ak dodaný prostredníctvom UPS/DHL/Aramex, dodacia lehota je 5-10 pracovných dní a 10-20 pracovných dní prostredníctvom EMS a 30-60 pracovných dní po skončení pozemkov. Zabezpečíme sledovanie Nie. akonáhle je tovar dodávaný. Môžete sledovať stav svojej objednávky kedykoľvek s sledovacie číslo zásielky za predpokladu, alebo nás kontaktujte na najnovšie doprava aktualizáciu stavu.

3. Na niektorých krajinách môžu byť dovozných daní a zákazníci potrebujú, aby si to dovoliť.

4. Pre väčšinu množstvo, pls kontaktujte nás na nižšie prepravné náklady, kalkulácie.

5. Všetky doprava je usporiadané od 8:00 Pondelok-18:00 so v GMT+8. No poštovné práce na Slnku.

Vrátenie/Výmena

1. Ak ste získali akékoľvek vady alebo poškodené výrobky, pls kontaktujte nás ihneď na výmenu alebo vrátenie peňazí.

2. Budeme loď sa výmena za 2-3 pracovných dní, akonáhle sme sa dostali vrátený tovar. Sledovanie Č budú poskytnuté po výmene sa dodávajú.

3. Ak nie je skladom k dispozícii vrátenie bude vydané do 3 pracovných dní, akonáhle sme sa dostali vrátený tovar.

4. Ak chcete dostávať 14-dňová záruka vrátenia peňazí, ste zodpovedný za náklady na dopravu výrobku späť k nám.

5. Ak návrate položky, prosím, poslať ho späť do 7 dní po obdržaní schválenia. Ďalšie oneskorenie môže zrušiť váš návrat.

Spätná Väzba & Spory

Prosím, dajte 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. Ak nie ste spokojní s našimi tovaru alebo služby, neváhajte a povedzte nám. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili, až kým nebudete spokojní. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: alarm mobil univerzálny, auto alarm, univerzálny auto alarm kia, auto logo projektor, easyguard, mn86471a, Bee Kráľovná Nástroj, dvere led logo, Dvere Auta Lampa, easyguard štart.


( 0 Hodnotenie )

Počet