Nový Crystal Magic ball Bluetooth reproduktorov, diaľkové ovládanie Bezdrôtový reproduktor Atmosféru lampa darček

€32.25


Naše zásady

Platby

Na zabezpečenie záujmov oboch strán, prijímame len www.tantra-egypt.sk Escrow o platbu predtým, než budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v Platbu zodpovedá adrese, ktorú by ste chceli, aby sme loď.

Doprava

Budeme expedície výrobkov, a to do 3 pracovných dní po systém potvrdí svoju platbu. Väčšina výrobkov ponúkame dopravu zdarma,a ccording do rôznych krajín, rôznych výrobkov, vyberte si najlepšiu kvalitu a rýchle dodanie spôsobom, bežne to bude trvá asi 15 -35 pracovných dní pre dodanie

.

Návrat Politiky

Ak sa zobrazí položka, ale inak je to s vašou objednávkou alebo v nie dobrom stave, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní na vrátenie peňazí alebo odoslať,

Niektoré situácie sme potrebu zákazníka odoslať položku späť k nám podľa nariadenia kupujúci uhradí návrat poštovné. Vaše pochopenie bude oceniť.

Kontaktujte nás a spätná Väzba

Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line, budeme mať radosť na server na vás.

Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil.

Vaša spokojnosť, naša snaha. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo vás čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu a 5 skóre hodnotenie.

Ak ste nespokojní s nami, prosím e-mail nás pred odchodom negatívne ,

my sa budeme snažiť vyriešiť k vašej spokojnosti a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Štítky: zvuk reproduktory, supersonic disco ball reproduktor, dvere reproduktor 8 ohm, bezdrôtový reproduktor, itek disco ball reproduktor, bluetooth reproduktor portabl, reproduktor univerzálny 8 ohm, mini reproduktor, blutooth reproduktor, polaroid disco ball reproduktor.


( 0 Hodnotenie )

Počet