SAGACE kočíka Pletené Spanie Krásne Teplé Bábika Odnímateľné Puzdro Pletené Zábal Detské pletené spací vak udržať v teple

€5.27


Dieťa Prepravu Pletené Spanie Krásne Teplé Bábika Odnímateľné Puzdro Pletené Zábal

Pozornosť plz: Ak vaše dieťa je silnejšia, odporúčame zvoliť väčšiu veľkosť, vďaka.

Novorodenec spací vak je vyrobený z hrubý pletený materiál a super mäkký našuchorený fleece podšívka, ktorá poskytuje teplé a špeciálne vhodný pre novorodencov. Ľahko otvoriť a zatvoriť vďaka uzáver a spací vak kryty a obklopuje vaše dieťa je celé telo - dokonca ich nohám ako footmuff. Veľkosť spací vak je 65 x 40 cm / 25.6 x 15.7 cm. Bavlna Udržať vaše dieťa v teple v ich kočík, autosedačky, detská postieľka, posteľ a kôš. Tento unisex swaddling deku môžete použiť ako baby deka, ale aj jednoducho ako prikrývka, spací vak, kočík deku, detská postieľka čalúnenie, dieťa sprcha dar, atď. Staráme sa nielen deti, ale rodičia príliš, pretože tento spací vak môže pomôcť udržať vaše ruky v teple na chladné dni, keď chôdzou mimo. Výborný darček pre nových rodičov.

Štítky: skok stick, 18-palcové bábika posteľná bielizeň, 18 camping spací vak, matryoshka ruskej, 46 cm bábiku spací vak, trstiny steampunk, 18-palcové bábika spacie vaky, korunu palička, bábika yui, ken topánky móda.


( 0 Hodnotenie )

Počet