Nové 100ks Najrôznejších Namontované Kameň Auta Brúsny Nástroj pre Dremel Brúska na Brúsenie, Leštenie Ostrenie brúsny kotúč

€10.49


Nové 100ks Univerzálny Rotačný Najrôznejších Brúsny Kameň Príslušenstvo Súprava nástrojov Pre Dremel Brúska na Brúsenie, Leštenie

Funkcie

100% Vysoko kvalitných a Úplne nové. Či váš projekt je veľké alebo malé je s najväčšou pravdepodobnosťou má niektoré podrobnosti prácu, ktorá si vyžaduje správny nástroj pre prácu. Držať základy s touto sadou a budete nevľúdne byť v dobrej spoločnosti. Ideálne pre takmer všetky úlohy, ktoré si vyžadujú presnosť; doslova jedinečný nástroj pre každú prácu, ktorú si len dokážete predstaviť. Pre použitie s mramor, betón, tehly, porcelán, keramika, epoxidové, kameň, sklo, kov, kameň, kameň, a ďalšie.

Špecifikácia

QTY: 100 Max R. P. M.: 20,000 Krupice Líšiť v závislosti Od Jemné až Hrubé RAMIENKA Dia: 3 mm, Farba:modrá a ružová(prosím, vyberte si farbu)

Balenie Obsahuje

100ks Brúsny Kameň (Bezpečne Zabalený v Bubline Taška.)

Štítky: dremel grind koliesko, pás sander brúsneho papiera, veľký brúsny kotúč, dremel dreva, Zadarmo Dolina, kameň abrasic, dremel hss, vysávač brúsny papier, dremel nástroj časti, flex hriadeľ nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet