GOLDRUNWAY GR-50XL 50W U3 LED Reflektor Motocyklové Jazdy Hmla Mieste Žiarovka, Svetlo+Switch+Žlté šošovky

€230.72


GOLDRUNWAY Vzory LED Osvetľovacie Systémy GOLDRUNWAY Vzory ponúka široký rad pomocných LED osvetľovacie systémy pre rastúci dobrodružstvo motocykel trhu na zabezpečenie istí, bezpečné nočné chodník na koni dobrodružstvo. Vysielač: USA U3 LED, 6500 Kelvin Režim: Plne stmievateľné prepínač, ak chcete zmeniť jas 5%-100% .

3 strobo režim

Svetlo domu Materiál: Hard anodized & CNC 6063 Čistého hliníka 3.5" priemer. IP68 Certifikované (Ponorné až 7 stôp) Mechanické Testovanie Vplyvu Vibrácií Hodnotenie Testovanie Prevádzková Teplota: -40 C do +80 Celzia Lúmenov: 6000 (každé svetlo) Čistá Hmotnosť: 1.54 kg/0,7 kg(každé svetlo) Tvrdo eloxovaný & CNC 6063 Čistého hliníka, Držiaky Prednej šošovky Objektívu: Tvrdené sklo Objektívu Spotreba Energie: 3.8 LED Životnosť dĺžka života: 49.930 Hodín Zadnej strane Batérie & Prechodné Napätia Tlmič (TELEVÍZORY) Ochrana Obsah balenia: 2x GOLDRUNWAY GR-50X 50W Motocykel svetlo 2XGOLDRUNWAY Jazdy lúč šošovky(žltá alebo vymazanie) 1x Elektroinštalácie postroj spínací& 1X Dimmer prepínač

Naše spôsoby platby sú zahrnuté:Kreditná Karta , Bankový prevod,Western Union a MoneyGram .Vaše peniaze sú v bezpečí v www.tantra-egypt.sk účet , Prosím, potvrďte s www.tantra-egypt.sk a uvoľnenie peňazí, po tovar je dodaný.

1.Budeme odoslanie tovaru do 48 hodín po platbe je overiť, do www.tantra-egypt.sk.

2.Sme iba pomocou UPS, DHL EMS zásielky dopravca. UPS a DHL bude trvať 3-7 pracovných dní odo dňa doručenia. EMS bude pomalšie, ale majú menšiu šancu zaplatiť daň vo vašom miestne zvyky.

3.Keď sme odoslať tovar , budeme zodpovední za problémy v Číne Ciel ,a kupujúci zodpovedný za problémy v kupujúceho krajiny, Zvyky.

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník.

3. Vaša spokojnosť našich výrobkov je zárukou. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, ale prosím, komunikovať s nami pred vrátiť. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy.

3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu na konkurencieschopné ceny pre našich zákazníkov.

2. Pracovať s našimi zákazníkmi, aby vybudoval svoje podnikanie .

3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a

Štítky: externé motocykel led reflektor, dospelých gobelín, led svetlomety motocyklistu, šaty dráhy, faro motocykel, viedol motocykel hmlové svetlo, dual svetlomet, utv, Goldrunway, žiarovka led.


( 2 Hodnotenie )

Počet