Podlahová lampa Vzdialenej/dotykové ovládanie stmievania Farebná teplota úprava Prenosné, Flexibilné, Spálne, obývacia izba čítanie Klavír svetlo

€42.16


Podlahová lampa Vzdialenej/dotykové ovládanie stmievania Univerzálna Farba teplota úprava Prenosné, Flexibilné, Spálne, obývacia izba čítanie Klavír svetlo Funkcie: 1.Farebná teplota sa môže zmeniť na teplé biele alebo mix alebo pohode. 2.Hmotnosť lampa je veľmi ľahký,môže byť presunutý veľmi pohodlne,vhodné pre mnoho príležitostí. 3.Horná polovica lampa je hadice dizajn,svetlo smere môže byť upravená tak, aby uhol, kde potrebujete. 4.Remote/dotykové ovládanie-štyri svetelné režimy,tri farebná teplota voľby(teplá biela alebo mix alebo biele), päť-úroveň stmievania,splniť rôzne požiadavky na osvetlenie. Špecifikácia: 1.Bodycolour:black 2.Svetlo vedúci:30 cm 3.Materiál: Hliník + železo 4.Vysoká:182CM 5.Prepínač:Vzdialenej/touch control 6.Drôt:1,75 m 7.Rozhranie:USB 8.Zdroj svetla:72pcs 2835SMD led korálky(36pcs biele led korálky +36pcs Teplá Biela led korálky) 9.Napätie:DC 12V/1A 10.Výkon:12W Balík v cene: 1 x diaľkové ovládanie (nie je súčasťou dodávky 3*AAA Batérie ) 1 x Adaptér 1 x Poschodie Svetlo Milí kupujúci, prosím neváhajte nás kontaktovať na akékoľvek otázky. Užite si nakupovanie on-line! PLATBY

1. www.tantra-egypt.sk podporuje Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2. Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

DOPRAVA

1. Dopravu na väčšine krajín zvyčajne trvá 15-45 deň.

2. Ruský kupujúcich by mal ponúknuť úplné meno, kvôli ruskej Post politiky.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď!

4. Brazília Príspevok, dočasne oznámila, že bude účtovať poplatok z R$15 (približne US$3.5) na objednávku pre všetky medzinárodné pozemky, ktoré spravuje colný z 27. augusta, miestny čas. Tento poplatok sa hradí kupujúci. V prípade, ak kupujúci nezaplatí poplatok za 30 dní, balík sa vráti späť.Predávajúci nepreberá zodpovednosť za tento pravidlá.

VRÁTENIE A VRÁTIŤ

1. Ak výrobok nie je poškodený alebo má problémy s kvalitou, prosím pošlite video/obrázky k nám naraz, urobíme odoslať/vrátenie peňazí.

2. Ak je výrobok v dobrom stave, ale sa vám to nepáči, môžete sa vrátiť k nám do 7 dní vrátiť expedičný poplatok bude pre váš účet. Keď sme dostali vrátiť položky, vynaložíme vrátenie peňazí vás.

CLA A DANÍ

1.V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, miestne Vlastné môže byť poplatok povinnosť&daň, ktorá je kupujúcemu povinnosť. Nebudeme mať colné poplatky. Ďakujeme za pochopenie.

KRMIVO SPÄŤ

1. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Štítky: úlohou svetlá, škandinávsky poschodí led lampa, kia klavír svetlo, lampa led, nočná lampa pierko, noha lampy, taliansky lampa, podlahová lampa, led skrutka, 2g7 led.


( 0 Hodnotenie )

Počet