Pre Subaru Outback Refitting Nárazníka 15 až 17 Outback Špeciálne Predný a Zadný Panel Nižšie Chránič Refitting

€63.20


Dôležité upozornenie: Naša spoločnosť je formálne podnik schválený Čína priemyselného a obchodného bureau, ochranné office a kvality dohľadu úradu. Jeho ochranná známka je DINGPENGBO. Akceptujeme všetky zmluvy pravidlá www.tantra-egypt.sk. Sme slávnostne vyhlasujem, že všetky výrobky sú použiteľné len na modely subaru. Nie je právnym/porušenie zámeru a všetky návrhy ukradnúť právne/neoprávnené informácie nebudú akceptované spoločnosťou. Spoločnosť má silný zmysel pre tímovú prácu, dúfam, že na zabezpečenie 10 rokov kvality výrobku, je dôveryhodná spoločnosť. Prosím, neváhajte sa na objednávku. Sme profesionálny výrobca predné a zadné barov. Existuje viac ako 1500 modely na výber. Každý predné a zadné bar je z pôvodného auta, aby sa zabezpečilo, veľkosť a kvalita! Nie je spokojný s bezpodmienečnou vrátiť! Ak nie je žiadny rozdiel, že nemožno potvrdiť, našich odborných technických služieb zákazníkom zamestnanci vás budú kontaktovať, aby zabezpečili, že predné a zadné bary našom obchode zápas vaše auto! Keďže veľkosť prednej a zadnej tyče je v jednotlivých rokoch rovnaký model, prosím zanechať správu pri prijímaní model rok fotografie, aby sme mohli dodať tovar v čase!

// Produkt má Čína Povinnú Certifikáciu Výrobkov (CCC) číslo, ktoré je v súlade s národnými CCC normy certifikácie. /// Značka: DING PENG BO /// parametre Výrobku: /// číslo Certifikátu: tmzc32290312zcsl01 /// Certifikát stav: platný žiadateľ /// Meno: CHENG TONG YUAN TRADING CO., S.R.O. /// Názov Výrobcu: Nanyang Mesto Wancheng Okres Auto Diely Co., S.r.o. /// Názov produktu: auto, predné a zadné kryty /// 3 C model Výrobku: TO00801 / 023C /// Špecifikácie: TO00801 / 02 /// Značka: DINGPENGBO /// Model: 004 /// krajina Pôvodu: Čína / / / / Auto značka: Subaru / / / / Auto Oddelenie: Outback /// Farebná zaradenie: z nehrdzavejúcej ocele, predné a zadné stráže 2015to2017 /// Materiál: Nerezová oceľ /// Inštalácia diely: predné a zadné bary // objednávky dotaz adresa:

Štítky: subaru outback led nárazníka, les subaru, styling subaru nárazníka, nárazník subaru outback, motor honda jazz, subaru xv, 2010 subaru outback, android pre land rover, es nárazníka, Subaru.


( 2 Hodnotenie )

Počet