100ks Jednorazové Starostlivosť o Ústnu dutinu Hubky Tampón Zub Čistenie Úst Tampóny S Stick Hubky Hlavu Čistenie Cleaner Tampón

€6.91


Popis: Jednorazové ústne tampóny sú sterilné, unflavored ústne tampónov pre použitie v ústnej starostlivosti. Je vhodný na nanášanie kvapalín alebo gély, čistenie a niektoré iné perorálne použitie. Zdvihol pena hrebene na tampónov to umožňujú dosiahnuť ľahšie odstránenie častíc a hlienu z ústnej dutiny. Na tampóny sú individuálne balené, aby sa zachoval ich sterilita a zostávajú vhodný pre použitie v čistom prostredí. Tieto jednorazové ústne tampóny sú vysoko kvalitné produkty pre každodenné použitie, a tiež môže byť appiled hobby aktivít a tak ďalej. Ekonomická, ekologická a čistenie,jednoduché použitie a dobré čistenie schopnosť Specifictions: Typ: Jednorazové ústne tampóny Farba: Ružová Množstvo: 100ks Veľkosti: 13.5*1.7 cm/5.31*0.67 palcový (cca.) Tip Materiál: Hubky Hriadeľ Materiál: Plast stick Metódy sterilizácie: Ožiareniu sterilizácia Sheif život: 2 Roky Podmienky skladovania: Tento produkt by mal byť uložené v vlhkosť menej ako 80%, chladné, suché, non-žieravé plyny, vetranom, čistom prostredí. Package Zahrnuté: 100ks Jednorazové ústne tampónov Ako používať: 1) Kože, dezinfekcia: Otvoriť malý balík, drží plastové tyče, navlhčite pena tip s vodou alebo dezinfekčný prostriedok, potom jemne trieť tampónov cez dezinfekcia na časti tela. 2) Starostlivosť o Ústnu dutinu: Otvoriť malý balík, podržte plastové stick, namočiť špongiu hlavu s príslušnú sumu starostlivosť o riešenie. Potom sa ďalší tampón s teplou vodou (Upozornenie: teplota vody nepresahuje 32 stupňov Celzia ), Vyčistiť ústa. Funkcie: 1.Termálne lepenie hlave, žiadne chemické väzby kontaminácie 2.Vhodné pre čistenie malých zárezom a vlnitá oblastiach 3.Dobrá absorpcia a vynikajúce rozpúšťadlo pridržte 4.Žiadne znečisťujúce lepidlá 5.Bezpečné, netoxické a non-dráždi CERTIFIKOVANÉ: Bezpečné, mäkké, sterilné a unflavored ústne tampónov, použitie pre každodennú starostlivosť o ústnu dutinu a domáce potreby, elektronického priemyslu. Napríklad, dospelých starostlivosť o ústnu dutinu a dieťa, starostlivosť o ústnu dutinu a v niektorých prípadoch pet starostlivosť o ústnu dutinu. JEDNODUCHÝ VZHĽAD A DOBRÁ KVALITA: hexagon, dobrý dotyk pocit. PU Hubky (pena hlavy) + hriadeľ (biely PP plastu stick je k dispozícii). RÔZNE FUNKCIE: Zľahka očistite, navlhčite a obnoviť ústa, zuby a ďasná vďaka zubné dodávky, citlivosť zubov alebo choroby, achieveing vplyv na ochranu a čistenie starostlivosť o ústnu dutinu. SPÔSOB SKLADOVANIA: Uchovávajte ju na suchom mieste, a vyhýbajte sa slnečnému žiareniu. Pamätajte si, že je jedno produkt pre vaše každodenné používanie.

Štítky: bavlna stick, cnc auta mechanik, tampón, hubky tampón, ústne tampón, doska čistenie huba, vata ústne, dildo pre mužov sex, mop stick, skrutka matica skrutka.


( 8 Hodnotenie )

Počet