Plus Veľkosť Jeans Mužov Voľné Joggers Streetwear Hárem Džínsy Cargo Nohavice Členok-Dĺžka Džínsové Nohavice

€16.53


Veľkosť Grafu (Prečítajte Si Pred Objednávky)

1.Toto je elastický pás so sťahovacou šnúrkou. 2.Prosím vyberte si veľkosť podľa s váš pás. 3.Ak máte veľkosť otázku,prosím, kontaktujte nás.

Ahoj Drahý Priateľ Vitajte na návštevu nášho obchodu.

1.Môžete zobraziť všetky katalógu. 2.Môžete získať kupóny pred objednávky. 3.Môžete skontrolovať nové modely výrobkov.

Modrú Farbu Zobraziť

Jar, Jeseň Džínsy

Čierna Farba Zobraziť

Jar, Jeseň Džínsy

Nové Modely 081 Džínsy

Nové Modely 087 Džínsy

Zásielky

1.Budeme loď iterms rýchlo po platba potvrdená www.tantra-egypt.sk Systerm. 2.Prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresu správne,uveďte vaše telefónne číslo a psč. 3.Máme rýchle doručenie do UK,Nemecko,Taliansko,Austrália,Kanada,Spojené Štáty americké.Stačí, 5-12days.Ak chcete,prosím zanechať masáž na nás. 4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom.Počas dovolenky alebo víkendy,môžu byť meškanie. 5.Cla je mimo našej kontroly,sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Takže budeme klásť na čo menej, ako je to možné peniaze na balík z dôvodu ľahké Colné Odbavenie. 6.Ak máte akúkoľvek otázku,prosím, poplatok zadarmo, dajte mi vedieť.Vďaka za vašu spoluprácu.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. 1.Ak produktov sended s chybu, alebo klient získať produkt s škody, atď. To patrí na zodpovednosť predávajúceho, predávajúci mať vrátiť prepravné náklady.Prosím neotvárajte sporu.Stačí nás kontaktovať na prvý krát,sme sa znovu výrobku alebo vrátenie všetkých peňazí. 2. Ak je iný dôvod,pre nie-rád-štýl, alebo nie-fit-veľkosť dôvodu.Sme tiež súhlasíte s tým, aby ste návratu položky,Ale kupujúci by mal mať všetky vrátenie poplatku.Ďakujeme za pochopenie. 3.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom a mali by ste nám sledovacie číslo.

Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami,prosím zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu alebo recenzie produktov. 2.Budeme veľmi ocenili, ak necháte"kupujúci show" obrázky spätnú väzbu,dáme vám $2 zľavu pri ďalšej objednávke.(Ukázať nám, film spätnú väzbu,budete vyhrať. 3.Ak máte akékoľvek problémy,prosím, láskavo kontaktujte nás,pred opustením nagative/neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, až ste uspokojiť.Ďakujem.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo fast express lodnej dopravy, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,môžeme tovar poslať svojim zákazníkom priamo, bez zanechať akékoľvek informácie o nás.

Štítky: mint cargo nohavice, veľkých, svetlý veľkosť, boot ugg, Harajuku, cargo nohavice, muži streetwear, muž sveter, jean, lappster mikina, streetwear hadice nohavice.


( 2 Hodnotenie )

Počet