Budík Bluetooth Reproduktor Digitálny Displej Rádio, Budík, Rádio LED, Bezdrôtový Subwoofer, Hudobný Prehrávač Tabuľka Hodiny

€13.11


Funkcie:

Digitálny rádiobudík poskytuje veľké obrazovky. Hodiny, rádio s budíkom je ľahko čítať. LED displej zrkadla môže jasne ukazujú čas a alarm a počet je dostatočne veľký pre ľahké zobrazenie.

Existujú dva nezávislé budíky, jeden deň v týždni a jeden víkend môže nastaviť a používať nezávisle. Môžete tiež nastaviť, aby tón zvonenia z TF karty hudby a upraviť hlasitosť budíka.

Môžete okamžite pripojiť k smartfónu alebo tabletu zo vzdialenosti cca 10 m.

Bluetooth reproduktorov 5.0 budík Bluetooth prepojenie a TF karty, prehrávanie funkcia vám poskytne ďalšie hudobné možnosti.

Full-screen zrkadlo dizajn je štýlový a jednoduchý, ktoré môžu odrážať vašu krásu kedykoľvek počas počúvania hudby.

Musí to byť najkrajším budík ste kedy videli. To je nielen hodiny, ale aj skvelé dekorácie pre vašu spálňu. Štýlový vzhľad a multifunkčných funkcií, aby to ideálny darček pre deti.

Špecifikácia:

Výkon: 3W

Príkon: 5V-2A

materiál: plast

Farba: čierna, biela, oranžová, tmavá modrá

Veľkosť: 142*45*60 mm

Package Zahrnuté:

1*Bluetooth reproduktor budíka

1*nabíjací kábel

1*Inštrukcie

1*Certifikát

Štítky: bezdrôtový reproduktor tablet, tabuľka hodiny analógové čas, hodiny fm rádio, rádio teplomer, budík rádiom, budík reproduktor, 10w mini reproduktor, moderné reproduktor, budík ciferný, jednoduché, rádiobudík.


( 0 Hodnotenie )

Počet