Rýchlomer Dash Nástroj pre Motoriek, Skútrov B05 B08 CPI POPCORN HUSSAR KEEWAY RY8 ZAMERANIE F-ACT MATICE Yamati RX8

€10.34


B08 Analógový Rýchlomer

Tento tachometer je typ, bez toho, digitálne hodiny, s 8-žilovým káblom. Použitie: B05, B08 štýl skúter, ako CPI POPCORN, HUSSAR; KEEWAY FOCUS, F-ACT, MATICE; Yamati RX8 atď. UPOZORNENIE: Ak vaše pôvodné rýchlomer je digitálny LED rýchlomer, tento analógový rýchlomer nevyhovuje vaše skúter!

Dôležité Poznámky:

1. Dovozné clá, dane a iné poplatky (napr. Príplatky pre Out-of-Dodávka Oblasti,/Vzdialenej Oblasti), ak nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 2. Prosím, spolupracovať prepravné plošiny pre Colné Odbavenie, ak je to potrebné. Akékoľvek oneskorenie na Colné odbavenie na miesto určenia nie je zahrnuté keď sme sľub tranzitný čas. 3. Všetky diely sú kontrolované pred odoslaním a sú úplne nové a v dobrom stave. Všetky časti sú riadne zabalené. Prosím, otvorte okno kontrola pred prihláste sa pre to. 4. Táto položka by mala byť inštalovaný profesionálny mechanik.

Štítky: led matrix, hussar rta, keeway, pre scooter tachometra, nástroj hudby, retro tachometra na motocykel, pás keeway matrix 50, benelli tnt600, cpi hussar, mazda rx8.


( 0 Hodnotenie )

Počet