Reštaurácia Pager Čašník Volanie Systému 20 Kanály Bezdrôtové Frontu Systém pre Reštauráciu, kaviareň Frontu Systém 400mAh Španielsko

€188.56


Obmedzený voľný upgrade:Vysoká kvalita,400mAh batéria,Vysoká kapacita,Dodáva sa v okolí. Reštaurácia Pager Čašník Volanie Systému 20 Kanály Bezdrôtové Stránkovacieho Frontu Systém pre Reštauráciu, kaviareň Frontu Systém 400mAh

Ako to funguje

Dráha pager systém ususlly v reštaurácii,hoteli, na klinike, alebo kdekoľvek zákazník čaká na svoje služby v pokojnom Frontu Riadenia Reštaurácia Bezdrôtové Paging System eue.

1.Hosť príde do reštaurácie a aby jeho objednávky.

2.Čašník dať každého hosťa ks komunikátor(S910), ktorý zodpovedá klient ID.

3.Keď objednávka je pripravená,čašník vpredu počítadlo bude stlačte tlačidlo vysielača (C910) upozorniť na pager, že sa hosť podržte tlačidlo.

4.Klient dostane bezdrôtového signálu pager viabrating alebo LED blikajúce alebo DIDI s jeho alebo jej číslo, a ísť dopredu vziať svoju objednávku.

Štítky: lekári pagery, apollo pagery, hovor, dildo trubice, pager systém pre reštaurácie, pager reštaurácia, diaľkové ovládanie kód roll, headphon bezdrôtové, bluetooth headphon, frontu.


( 3 Hodnotenie )

Počet