1pcs Hadice Potrubia Držiteľ Vešiak Vonkajšie Nástenné Zalievanie Skladovanie Háčik Rack 7.5*11*22 cm(L*W*H) Pre Kuchyňu, Kúpeľňu

€3.42


Funkcie

Materiál:ABS

Veľkosť:7.5*11*22 cm(L*W*H)

Držiteľ je perfektný spôsob, ako ukladať a zavesiť záhradné hadice rúry.

Zavesenie je možné ušetriť viac priestoru a je vhodnejšie použiť!

Ideálne pre upevnenie na stenu.

Prinesie pohodlie a ušetriť veľa problémov organizovanie dlhé hadice!

Package Zahrnuté

1x Záhradné Hadice Rúry Držiteľ Vešiak

Zásielky

Platby

Akceptujeme Alipay, T/T, Western Union a Víza platby. Okrem Alipay, transformovať poplatok je zákazník strane. Venujte prosím objednávku do 3 dní, a zabezpečíme zásielky 1-2 dni.

Po Službe

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: shisha, shisha stenu, dymových rúr, hooka, hookah vinyl, arabské na shisha, arylic hookah, zlaté lopatu, hookah stenu, honeypuff shisha.


( 0 Hodnotenie )

Počet