Agdoad APP Riadenie EMS Fitness Svalový Stimulátor Smart Elektrický Stroj na Chudnutie Pás na chudnutie Školenia Pre Pás, Nohy a Brucho

€23.88


APP Riadenie EMS Fitness Svalový Stimulátor Elektrické Chudnutie Pás schudnúť Fitness Masér Smart Spaľovanie Tukov Vibrácií Pás Tréner chudnutie Brucha Brucha, Svalové Cvičenie, Tréning Na Pás, Nohy a Brucho

Funkcie

1. Prijať život-stimulácia EMS technológie, ktoré stimulujú svalové pohybu a podporovať krvný obeh masírovanie častí, pomáha spaľovať kalórií s zlepšiť fyzický vzhľad a účinne zmierniť z tlaku, únavy a vyčerpania s extrémne relaxačné vyžitie.

2. Vybaviť 12 nastaviteľné masážne režimy a 30 sila úrovne zadarmo prepínač, jednoduché ovládanie, mobil APLIKÁCIE podľa vašich požadovaný komfort alebo prednostného účinku.

3. Vysoko elastický pás na zápästie háčika a slučky typ upevnenia pásky môže priliehavo sa zmestili rôzne časti tela vrátane brucho, pás, rameno, chrbát, ruky a nohy, stehná a viac.

4. Non-jedovaté a bez zápachu gélová náplasť je možné dodať mäkké a koži-priateľský dotyk pohodlie, non-dráždi a bezpečné pre dlhú dobu opakované použitie.

5. Vstavaná 200mAh polymer lithium batéria, môže byť priamo napájaný cez USB(USB kábel je súčasťou dodávky), žiadne ďalšie obavy o nedostatok energie.

6. Odnímateľný hosť dizajn, rýchle narazíte bezpečne a tiež bez námahy dostať odstránené z pásu na zápästie, zatiaľ čo LED svetlo umožňuje jasné a priame označenie prevádzky.

Špecifikácie

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Napájanie: 3,7 V 200mAh Polymer Lithium Batéria

Bluetooth Prenos Vzdialenosť: 10M(bezbariérový)

Masáž Režim: 12 Režimov(Warm-up, Strečing, Svalovej Zisk, Spaľovanie Tukov, Chudnutie, Lisovanie, Hnetenie, Ťuknite na položku, Masáže, Formovanie Tela, Relax)

Úroveň Sily: 30 Úrovní

Pás Veľkosť: Cca. 122*9 cm

Hosť Veľkosť: Cca. 6.5*4.5*1.2 cm

Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja. Vďaka za pochopenie!

Package Zahrnuté:

1* Hosť

1* Pás Na Zápästie

1* USB Kábel

1* Elektródy, Drôty

2* Elektróda Podložky

1* Užívateľská Príručka

Štítky: smart home, desiatky stroj veľká, Elektrické Stimulátor, zadok tréner, eletric svalový stimulátor, dhl, fitness vybavenie zoštíhľujúce brucho, muži svalový stimulátor, desiatky stroj mini, desať.


( 1 Hodnotenie )

Počet