5CMX5M Čierna a Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky Pásky Lepidlo Auto Samolepky

€6.16


Upozornenie: 1. Prispôsobenie je k dispozícii : na Mieru logo, farba, šírka, dĺžka, atď. 2. Veľké množstvo musí byť prepravovaný po mori alebo express,prosím, kontaktujte ma, alebo zanechať správy na Centrum Správ ak chcete získať nižšie ceny.

5CMX5M Čierna a Žltá Šípka Reflexné Bezpečnostné Ochranné Pásky Pásky Lepidlo Auto Samolepky

Popis:

Hlavný materiál: ochrana životného prostredia reflexné fólie (PVC)

Farba: žltá&black

Veľkosť: 5cmx5m

Vzor: šípka prihlásiť

Funkcie: Môže byť použitý v zlom počasí,vysoká Retro-reflexné výkon,vynikajúca rozšíriteľnosť,dobré stickness,vhodné pre zložité aplikácie. Použitie: používa sa ako reflexné signál pre telo vozidiel a varovať signál pre prepravu vozidla o nebezpečných výrobkoch. Upozornenie: Chyba: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Chromatism: farby môžu mať rozdiel ako rôzne názory. Poštovné: 1.Môžu byť odoslané cez Čína príspevok air mail s sledovacie číslo a DHL , budú posielať do 3 pracovných dní.

2. Nenesieme clo alebo dane.

3.Zásielky trvá zvyčajne 8-35 pracovné dni. Niekedy trvať trochu dlhšie vzhľadom k colnej kontrole, miestne odoslanie alebo iných dôvodov.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s tovarom a moja služba, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, budeme oveľa oceniť, ak sa vám to. Vďaka!

Štítky: bmw f30, 6 mazda, dlaždice gadgets, sex hračky, Peugeot 3008, auto nálepky, cool gadget, arteon volkswagen, obytné karavany, môžete autobus pre honda.


( 1 Hodnotenie )

Počet