Z nehrdzavejúcej Ocele Hydrotermálne Autokláve Reaktora Komora Syntéza 5ml 10 ml 15ml 20ml 25ml 50ml 100 ml 150m 200 ml 250 ml 500 ml 300 ml

€31.25


Hydrotermálne syntéza reaktora sa používa v katalýza, kryštálu polyméru a iné experimenty, ktoré prijíma, vonkajší teplom režim, aby sa zmenšila veľkosť, a sú vhodné pre sevral reakcie kotly pracujú v rovnakom čase a rovnakým reakcie teploty (napríklad, dať sevral reaktory vo vnútri rúry na kúrenie), špeciálne modely môžu byť prispôsobené.

Hydrotermálne syntéza reaktora, tiež známy ako trávenie, tlak topenia bomby, hydrotermálne syntéza reaktora, vysokú teplotu a tlak, cievy, trávenie, PTFE vysoko-tlakové nádrže je v určitých podmienok teploty a tlaku, niektoré syntetické chemické látky dodávané reaktora.

To je široko používaný nových materiálov, energie, environmentálne inžinierstvo a iných oblastiach vedeckého výskumu a experimentov, je vysokoškolskej výučby, vedecko-výskumné jednotky bežne používajú malé reaktorov.

Hlavné ukazovatele Prevádzková teplota: 220°

Pracovný tlak: 3MPa (rozchod)

Kúrenie, chladenie hodnotiť: 5 ° / min

Funkcie:

1. Rozpustite žiaruvzdorných materiálov a na pretreat vzoriek v atómovej absorpčnej spektrometrie a plazmy, emisií, analýza,atď.

2. Tento typ hydrotermálne syntéza reaktora je najvhodnejšie pre malé dávky syntetické reakcie, rýchlo rozpustí žiaruvzdorných materiálov podľa reaktora vnútorné silné kyseliny a silné základňu a vysoké teploty a vysoké tlak hermeticky uzavretých prostredie.

3. Robiť prípravy vzorky v plynnej fáze, kvapalnej fázy, plazma, hmotnostná spektrometria, atómovej absorpcie a spoločenstva pre atómovú fluorescenčného spektra a chemické analytické metódy.

4. Je nápad nástroj, aby sa rozpustil vzoriek, keď ste meranie stopových prvkov a stopových prvkov.

5. Môže byť použitý pri meraní olova, medi, kadmia, zinku, vápnika, mangánu, železa, ortuti a iných ťažkých kovov. Tiež môže byť použitý ako reakčná nádoba, ktorá má vysokú odolnosť voči teplotám, vysokým tlakom, odolnosť voči korózii a prevencie.

6. Je vhodný pre organickej syntéze, hydrotermálne syntéza, crystal rast alebo vzorky trávenie & ťažbu,atď.

7. V vzorka predčistenie, aby sa rozpustil ťažkých kovov, pesticídov, potraviny, bahna, vzácnych zemín, produkty vodného prostredia a organickej hmoty,atď.

Výhody:

1.Vysoká teplotná odolnosť: Teflon materiál skutočné meranie prevádzková teplota. je vyššia ako 220°, poradenstvo, trezor prevádzková teplota. ≤ 220°. PPL materiál skutočné meranie prevádzková teplota. je vyšší ako 280°, poradenstvo, trezor prevádzková teplota. ≤ 280°.

2. teplotná odolnosť: -196° mohol držať 5%.

3. Ultra odolnosť proti korózii: odolné voči silné kyseliny, silné base, lúčavke kráľovskej a všetky druhy organických rozpúšťadiel.

4. Izolačný odpor: dielektrické vlastnosti nemajú nič spoločné s teplotou a frekvencie.

5. Vysoká mazanie: na koeficient trenia pevných materiálov je est.

6. Č priľnavosť: nemusíte dodržiavať žiadne materiál, samostatne mazacie je silná, že koeficient trenia pevných materiálov je 0.04.

7.Nie nebezpečného: má fyziologicky inertný, môžu byť vložené do ľudského tela, silné starnutiu odolnosť, záruka hydrotermálne syntéza reaktora dlhú životnosť.

8. Anti-znečistenie: základný kovového prvku je , olova < 10-11 g/ml, uránu obsah < 10-12g/ml.

9. Nepresakuje: pádu z 1,2 m vysoké miesto, hydrotermálne syntéza reaktora telo je žiadna zlomenina, veko reaktora nie je voľné, bez prestávky a úniku jav.

Metód prevádzky,

Reakcia znamená, a reaktora telo, a zabezpečiť, kŕmny koeficient je menej ako 0,8.

Pri Katedre žieravé reakcie, keď chcete dať PTFE bush, môže len byť istí, rýchlovarná kanvica telo pred koróziou.

Hydrotermálne syntéza reaktora bude umiestnený na kúrenie, v súlade s ustanoveniami rýchlosť ohrevu vykurovania na požadovanú reakciu teplota (menej ako požadované bezpečnostné teplota).

Ukončenie reakciou bude, keď sa jej v pohode, ale tiež v súlade s ustanoveniami chladenie hodnotiť prevádzky, aby sa uľahčila a bezpečnosť reaktora život.

Po potvrdení vnútri brušnej teploty varu bod rozpúšťadlá reakcie systému môže len otvoriť veko nádrže po fol-up prevádzky.

Hydrotermálne syntéza reaktora po každom použiť na čistenie, aby sa zabránilo korózii.

Rýchlovarná kanvica tela, rýchlovarná kanvica tesnenie veka line venovať pozornosť čistote a zabránilo poškodeniu kože.

Štítky: debubble stroj, 1 mm oceľového drôtu, autokláve hydrotermálne syntéza, autokláve reaktora, autoclav, sklenený reaktor, fotoaparát vákuum, linajkované hydrotermálne syntéza autokláve reaktora, šperky z nerezovej ocele, vysoký tlak hydrotermálne autokláve.


( 0 Hodnotenie )

Počet