Jumpsuit Mužov 2021 Nové Tlačidlo Klapka Odev Dlhý Rukáv Funkčné Dospelých Domov Pyžamo Jeden Kus Pevnej Kombinézu Playsuit Romper

€10.74


Shop Informácie

Dobrý deň! Vitajte na našej predajni v prvom rade! Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Módny dizajn, Úplne Nové, kvalitné! Sme vždy na sľub nášho priaznivca získať najlepšie ceny a služby. Prijať opatrenia, aby sa stali našimi nasledovníkmi v hornej predávajúci obchod, kde zľavu pokračovať, prekvapenie nikdy nezastaví! Materiál: Bavlna, Zmes Farba: Biela | Červená | Modrá | Čierna (Zobraziť ako foto) Veľkosť: M | L | XL | 2XL | 3XL Štýl:módne,bežné,slnečný,mladistvé,športové,3D štýl atď. Funkcie: Mäkká a priedušná textílie pre pohodlné nosenie Slim fit štýl, aby ste byť dobre oblečené a dobre vyzerať Môžu byť ľahko spárujete so ostatné odevné doplnky a viac Vhodný pre bežné, beh, posilňovňa, iné športy položky, atď Upozornenie: Je tam 2-3 cm rozdiel podľa ručné meranie. Model obrázok (Pre Referenčné účely!) je len ukázať výrobku viac krásne, to bude trochu líšiť od skutočného produktu. Ak ste sa zamerať na špeciálne pozor na detaily, opýtajte sa nás, obyčajných fotografie a detaily produktu pred uvedenie objednávku, tak ako príjem tovaru spôsobiť zbytočné spory a oddialiť svoj drahocenný čas. prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja. Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám lepšie nákupný zážitok. Môžete vidieť viac v aktuálny obrázok a detaily ukázať, ako tieto:

Štítky: muž romper, hodváb bol pyžamá, pajama žena, figurin jeden kus, bijia binokulárne, kombinéza váš telefón, black šifón jumpsuit, jumpsuit muž, home decor, mens tlačidlo romper.


( 1 Hodnotenie )

Počet