24pcs/box Ružovej farby Dlhé Falošné Nechty rakva Úplné Pokrytie Akryl s Butterfly dezén False Nechty pre Ženy a Dievčatá

€3.17


Ružová Dlho Falošné Nechty Úplné Pokrytie Akryl Motýľ False Nechty pre Ženy a Dievčatá 24PCS TY Description -Naše nechty sú vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, ktorý bude trvať aspoň 1-3 týždne. ABS je druh zelená enviromental materiálu a robí nechty trvanlivý,priedušný, ktorý nie je toxický pre vaše telo, alebo sa vaše nechty

-Jedinečný dizajn s ružovými a motýľ umelé nechty, výbornej kvalite a jednoduché použitie.

-Na nechty, tipy sú jednoduchá výbava, farba a aplikovať a pekné držanie farieb bez toho, oddeľovanie alebo pruhy. Spárovanie až farby a farebné dekorácie,nechtov môže byť prirodzenejšie.

-Získate 1 boxy false nechty, obsahuje 24 kusov falošných na nechty, tipy, v 12 rôznych veľkostí, 1 kus nechty súbor, 1 ks klinec stick, 1 kus alkoholu bavlna, 1 ks lepidlo. Komplexné oblek, ktoré vám pomôžu vytvoriť krásnu manikúru.

-Jednoduché pre profesionálnych nechtov špecialista alebo nail art študent, vhodné pre DIY domáce nechty umenie. Krásny darček pre vašu manželku, priateľku, matky alebo sestry a dokonale zúčastniť strán, svadby, cosplay kostým loptu ect.

Ako používať

1.Odstránenie povrchových keratínu jemným brúsenie nechtov plátky s peeling,opláchnite a udržať nechty čisté a suché.

2.Vyberte správnu veľkosť nechtov a prijať správne množstvo lepiaca páska na vnútornej vybraných nechtov dosky.

3.Prikladáme plátok z koreňa nechtov na prednej časti nechtov,podržte nechtov na 8 sekúnd,držať sa pevne

Ako vylož

Lepiaca páska lepiaca páska:Nail polish remover nie je potrebné,použiť odumreté na odstránenie nechtov z oboch strán na klinec.

Oznámenie

1.Prosím, aby 1-3 chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť. Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt sa môže mierne líšiť od obrázka, Dúfam, že sa vám môže pochopiť nás!

Package Zahrnuté 24PCS

Doprava môžeme Podporiť Drop-Poštovné Global(vylúčiť vojnové oblasti). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky mohol by byť prijaté v 15-50 pracovných dní. Kupujúci Ochranu, Ak máte problém s objednávkou,neváhajte nás kontaktovať ,sme veľmi radi, že slúžiť každému zákazníkovi; Plnú Náhradu, ak nechcete prijímať objednávky do predávajúci garantuje dodanie čas; Úplné alebo Čiastočné Vrátenie peňazí , ak položka nie je,ako je popísané, ale prosím, kontaktujte nás najprv,Prosím, nie Svojvoľné zanechať zlé spätnú väzbu a otvorenej.Spor nie je najlepšie riešenie pre každý problém,najlepší spôsob je kontakt so naraz nám, budeme kontrolovať, čo sa stalo, a mimo vás najlepšie riešenie, súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk! Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našich produktoch a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s Piatimi hviezdičkami recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.vaše ďalšie puchase,kontaktujte nás prosím a zašleme pekný darček alebo Kupón na vás, Takto Ma,môžete získať ďalšie Zľavy a propagácia ; Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Kontaktujte NÁS, Prosím, Správa nás od 8:30am. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: široký nechtov box, matný rakva box, deco nechty butterfly, rakva halloween, tmavo ružová rakva nechty, jednoduché rakva nechty, striebro falošné nechty, glitter, obyčajný falošný nechty rakva, červená muž motýľ, rakva dekor.


( 2 Hodnotenie )

Počet