Červená LED 12v 24v Dual Voltmeter Napätie Prierez Battery Monitor Panel Caravan Čln

€9.01


Červená LED Digitálny Panel Dual Voltmeter Napätie Monitor Vyzdvihnutie RV pre Dual batérie

Specfications:

1. Vstupné Napätie: 12-24V

2. Displej: Červená led digitálny displej

3. Produkt Materiál: odolný ABS

4. Povrch Veľkosť: 48.5x24mm / 1.9"x0.94"

5. Veľkosť Vŕtať: 37.2x21.2 mm / 1.46"x0.83"

6. Fit: 12V-24V Auto, Motocykel, Boat Morských ATV RV Vozidlá, atď.

Popis :

1. Prepínač-style Double Voltmeter, monitorovania v reálnom čase 2 sady batérií vozidiel, pripomenie vám bezplatne alebo výmenou dielcov v čase, lepšie vyhnúť vznikajúcich mŕtvych batérie na spustenie auta, motor!

2. Vstavaný Červená LED Digitálny Displej, Poškriabaniu a Korózii Odolný, Jasne ukazuje aktuálny čítania pracovných voltov, ľahko zistíte, že vaše auto napätie stav

3. Vyrobené z Eko-friendly & spomaľovač horenia odolný ABS plast a full-utesnené čierny matný povrch krytu, prachotesné, Vodotesný a Odolný proti Opotrebeniu

4. jeden pre hlavnú batériu a iných pomocných jeden. S 2 vnútorné 3-bitový digitálny displej, poškriabaniu odolné a odolné proti korózii, určené na kontrolu až v reálnom čase pre napätie

5. 2 elektrické spotrebiče , ktoré jasne ukazuje napätie čítania a pomôže vám lepšie sledovať vaše auto batérie stave. Rozlúčiť sa Vyčerpané Batérie Pred Každú Jednotku!

6. Spoľahlivá Bezpečnosť Ochrana. Postavený v priebehu prúdu, prepätiu a skratu ochrana, to dobre chráni celý obvod. Pri vyrobené z eko-šetrné a spomaľovač horenia ABS plast shell a dobrú vodivosť spojovacie kolíky, to je super robustný a trvá dlho, dlho.

7. Povrchová Montáž, Vietor Nainštalovať.Vylisované v módnej kolískový spínač-štýl s black matná povrchová úprava, na nosenie pre väčšinu pôvodné panel zásuvka, s drill veľkosť 29mm, toto dvojité voltmeter možno ľahko vyprázdniť montuje sa do služby panel prepínať miesto, skvelá pre väčšinu Prívesy, Karavany, Snímače, Úžitkové, Nákladné automobily, Prívesy, Námorné Lode, atď.

Balenie obsahuje:

1 x LED Digitálny Dvojitý Voltmeter

Shippment 1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni 2.Pošleme na svoje pozemky, do 1-3 pracovných dní po platba potvrdená. Záruka 1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním. 2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Kontaktujte nás, ak tam je problém v oblasti logistiky, alebo výrobky. všetky naše predajné personál sú profesionálne a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol! Vašu podporu a pochopenie ocenia!

Štítky: Volt Metrov, Automobily & Motocykle, Lacné Volt Metrov, Vysoko Kvalitné Automobily & Motocykle, Volt Metrov.


( 0 Hodnotenie )

Počet